Zoltánt ledobták a buszról, mivel kőműves munkásruhában volt. Mit képzel magáról a BKK?

Hirdetés

Tisztelt DAKK Zrt.

Jó estét!A mai napon (2019.01.15) Sarkadról Gyulára szerettem volna munkába menni és a 7:00-kor induló buszhoz mentem.(213-as számú járat Körösnagyharsány-Békéscsaba között közlekedő csuklós busz) Amikor a busz megérkezett felszálltam és a sofőr közölte hogy a ruhám nem megfelelő és így nem utazhatok. (kőműves munkába indultam,munkásruha volt rajtam.A ruhám tiszta volt kb 7-8 megszáradt festékfolt van rajta ami nem jön ki belőle)

Próbáltam mutatni neki hogy nem fog a festék és nem piszkolok össze semmit,erre ő mondta hogy akkor sem ad jegyet és addig nem indul el amíg nem szállok le. Erre én kérdeztem hogy miért csinálja ezt (már nem először) velem.Mondtam hogy panaszt fogok tenni, erre azt mondta hogy nyugodtan de szálljak le.

Hirdetés

Nem akartam leszállni és ekkor hátra fordult az utasok felé és azt mondta hangosan hogy nem fog elindulni míg le nem szállok és le dobna a buszról de mivel ő nem teheti meg ezért bármelyik utas megtehetné hogy el tudjon indulni végre. Mikor megkérdeztem a nevét nem volt hajlandó megmondani annyival lezárta a témát hogy szálljak le és nézzem meg a rendszámát. Egy pár hónappal ezelőtt az volt ugyanennek a sofőrnek a problémája hogy a közalkalmazotti igazolás miért van összehajtva és miért van egy védőzacskóba rakva.

Nagyon megalázónak érzem hogy az ember a munkahelyére nem tud eljutni mert tiszta munkásruhában sem engedik fel a buszra és rádásul megszégyenítik a buszon ülő 30-40 ember előtt.És arról nem is beszélve hogy a munkából késtem fél órát mert a buszra nem engedtek felszállni.Nagyon szépen köszönöm a kedves sofőrnek hogy az állásommal játszik mert miatta kell késni a munkából.


Hirdetés

Hozzászólások: