Zöldség házhozszállítással – Sok sikert a fiatalembernek

Hirdetés

Sajátos vállalkozásba kezdett egy 22 éves ceglédi fiatal: Ugyerben vegyszermentes zöldségeket termel és szállít házhoz hetente kétszer a húsz megrendelő családnak.

– Ez évben fektettem be egy fóliába és szabadföldön is termelünk – mesélte Osgyányi Attila, akinek családja ismert őstermelő Cegléden. – Nem hirdettem sehol, csak ismerősöknek szóltam, hogy lehet rendelni zöldséget, amit az elfoglalt és zömében kisgyermekes háziasszonyok örömére házhoz is szállítok.

Hirdetés

Interneten keresztül lehet rendelni, a szállítás szerdán és pénteken történik. Nem is gondoltam, hogy ekkora siker lesz, biztosan a minőség és az ár miatt. Szájról-szájra terjedt a híre és egyre többen jelentkeztek, most húsz családnak szállítok egy-két láda zöldséget hetente. Nekem is jó ez, mert biztos a vevőm, nem kell egy délelőttöt a piacon állni, hogy elkel-e az áru. – tette hozzá a fiatal, aki korábban CNC gépkezelőként dolgozott, de ez évtől inkább visszatért a családi gazdaságba és már most elmondhatja, hogy nyereséges a kezdeményezése.

Forrás: cegledipanorama.hu

Hirdetés

Hozzászólások: