Zokogva fotózták le Juniort egy játszóházban, a kisfia kereste a testvérét..

Hirdetés

Zokogva fotózták le Juniort egy játszóházban, a kisfia kereste a testvérét..

Folyamatosan próbálja elfogadni kisebbik gyermeke elvesztését, ám érthető módon akadnak olyan helyzetek, amikor képtelen fékezni a könnyeit.

Augusztus utolsó napján veszítette el kisebbik fiát L.L. Junior, a fájdalma viszont azóta sem csökkent. A rapper próbál megbirkózni Dávidka hiányával, új impulzusokat szerezni, ezért feleségével hamarosan egy kertes házba költöznek, és maguk mögött hagyják a múltat.

Hirdetés

Juniornak azt is nehéz megtapasztalnia, ahogy nagyobbik fia, a hatéves Lacika küzd öccse hiányával. A gyermek eleinte sokat sírt Dávidka után, de idővel elapadtak a könnyei. A fájdalma mégis mérhetetlen, hiszen ők nem csak testvérek, de legjobb barátok is voltak.

„Nemrég elvittem a fiamat abba a játszóházba, ahol mindig kettesben voltak. Figyeltem, ahogy egyedül, tétován simogatja azokat a játékokat, amelyeken korábban mindig ketten ültek. Nem titkolom, elkezdtem zokogni. De nemcsak én, hanem az ott dolgozók is…” – mondta el a Story magazinnak Junior.

A rapper és családja a karácsonyt sem szeretné megünnepelni, egyedül Lacika kedvéért tartanak majd egy kis összejövetelt, hiszen mindenkinek az a legfontosabb, hogy a hatéves kisfiú lelkivilága ne sérüljön.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés

Hozzászólások: