Vízbe ugrott a 11 éves hős fiú, hogy megmentsen egy csecsemőt

Hirdetés

A szülők nem vették észre, hogy beleesett a vízbe a csecsemő. A kisfiú nem habozott kimenteni a vízből.

A 11 éves hős iskolás fiú a mólóról ugrott be a vízbe, miután meglátta, hogy egy csecsemő úszik a vízen 30 méterre a parttól.

Eli Harrison nem habozott a vízbe ugrani, ezt látva figyeltek fel mások is a drámai eseményekre.

„Egy nap a tengerpartra mentünk sétálgatni, amikor egyszerre mindhárman felfigyeltünk a tengerben sodródó babára. Eli azonnal futásnak indult. Olyan gyorsan cselekedett, hogy édesapjának, még a táskáját sem volt ideje levenni” – árulta el a hős fiú édesanyja, Kayleight a Daily Mail oldalának- írja a Ripost

Eli leugrott a mólóról, majd ezután fordultak utánuk a kis halászcsónakokkal, hogy megmentsék a gyerekeket.

„Amikor a fiam partra úszott, ott volt a hasához szorítva a kisbaba. A csecsemő rossz állapotban volt, a száján folyt ki a víz” -tette hozzá Kayleigh.

Hirdetés

A kisgyermek egy horgász hálóról pottyanhatott bele a vízbe, ráadásul úgy, hogy szülei először nem is vették észre. Azonban a hős iskolás fiú gyors segítségének és közbeavatkozásának köszönhetően, maradandó károsodás nélkül felépülhetett.

Önzetlen cselekedetéért Elinek 10 font jutalmat (kb. 4000 forint) adott a csecsemő édesanyja.

A tízéves iskolás egyébként nagyon jó úszó, nem fél a víztől, és még díjat is nyert versenyen.

„Még más gyerekek az ő korában csak medencében úszkálnak, Eli elmondhatja, hogy megküzdött a hullámokkal” – árulta el az édesanya, aki azt is hozzátette kisfia a jövőben szeretne vízimentőként önkénteskedni.


Forrás: ripost.hu


Hirdetés

Hozzászólások: