Vihar elől bemenekült kóbor kutyus “tört be” az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette!

Hirdetés

Általában egy részeg rokon, vagy egy elkeseredett ex az, aki megtöri az esküvő szertartásrendjét, ezúttal egy kóbor kutya trollkodott egy jólesőt.
A brazil pár, Marília és Matheus Pieroni számára elérkezett a nagy nap, ám nem egészen olyan lett, mint amire számítottak. A ceremónia kezdetén a menyasszony helyett rögtön a kóbor kutya sétált be a folyosón a kórushoz. Kivitték a blökit, ám ő később visszatért.

Nem is akárhogyan! Amikor az esküvői fogadalmakat kezdték felolvasni, a kutyus letelepedett Marília fátylára, aludni egy jót. Sokan ezen kiakadtak volna, de Marília imádja az állatokat, így örömmel vette a kutyus jelenlétét. És ami ezután következett, az még csodálatosabb!

Hirdetés

Az ifjú pár életük nagy napján

Minden úgy fest, mint egy szokványos esküvőn… ám a kép csalóka!

Ugyanis a menyasszony fátylán jót szunyál egy vihar elől bemenekült kóbor kutyus

Ennél nagyobb meglepetés nem is nagyon lehet egy esküvőn


Hirdetés

A párt nem izgatta fel különösebben a dolog, sőt, az állatimádó lány őrülten boldog lett ettől. A pasik meg ugye szeretik, ha boldog a nő.

A slusszpoén az egészben pedig az, hogy a különös találkozás nem csak egy napra szólt. Az esküvő után eldöntötte a pár, hogy magukhoz veszik a kóbor ebet, ám a kutya addigra eltűnt. Egy hét keresés után viszont sikerült megtalálni, és azóta a kutya a párral él. Így nem csak a szerelmesek számára, de neki is igazi nagy nap volt az esküvő.

Forrás: pozitivnap.hu


Hirdetés

Hozzászólások: