“Vigyázzanak most már rád az angyalok.” – 24 évesen elhunyt a tűzoltó, a pilisszentlászlói autóbalesetben

Hirdetés

Fotó: Facebook (montázs)

Pilisszentlászló mellett hétfő hajnalban egy személygépkocsi borult az árokba, melynek következtében az autó fiatal sofőrje, Dombai Dániel életét vesztette. Az őrmester a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Budavári Katasztrófavédelmi Őrs alkalmazottja volt, és mindössze három napja állt szolgálatban.

Hirdetés

A hírek szerint Dombai Dániel az események idején nem volt egyedül a járműben; a 19 éves női utas életveszélyes állapotban került kórházba a baleset után. A tragédia körülményeit a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészei Osztályának munkatársai vizsgálják.

Dombai Dániel szenvedélyesen rajongott szakmájáért. Társai a Facebookon fejezték ki mélységes gyászukat, így írtak: „Mindössze három napot szolgálhattál. De tudom, nagy és szép jövő állt előtted. Nyugodj békében, Bajtárs. Vigyázzanak most már rád az angyalok.”

Hirdetés

Ismerősei és bajtársai egyaránt nehezen élik meg a veszteséget. Egyikük a Borsnak adott nyilatkozatában így emlékezett: „Kedves, udvarias, remek ember volt, aki előtt ott állt az egész élet. Nem hiszem el, hogy ilyen hamar kellett távoznia, még rengeteg dolga lett volna itt.”

A fiatal férfi gyerekkora óta a rendvédelmi pályát dédelgette, rendészeti szakközépiskolában tanult. Bár az egyetemen gazdasági szakon végzett, végül tűzoltó lett, és nagy lelkesedéssel kezdett hozzá imádott szakmájához.


Hirdetés

Hozzászólások: