Vigyázat! Ez a pedofil vadászta le a kisfiút Békés megyében! Több kiskorúval, köztük egy 8 éves gyerekkel is erőszakoskodott sze….uálisan a férfi. Milyen büntetést érdemelne az ilyen?!

Hirdetés

Vádat emeltek egy Békés megyei férfi ellen öt rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette és két rendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel sze…xuális cselekmény végzésével elkövetett sze…uális erőszak bűntette miatt. Az eset még 2019 augusztusának végén történt: az akkor 69 éves, Békés megyében lakó, a magyarnarancs.hu szerint korábban rendőrként dolgozó férfi becsalt a saját udvarára egy 8 éves kisfiút és a házában fajtalankodott vele. A portálnak most a gyermek anyja mesélt a történtekről.

A hatgyermekes asszony elmondta: fia és barátai minden délután a játszótéren vannak, ahonnan este fél 8-kor érnek haza. Egy alkalomal a kisfiú nem érkezett meg időben. A nő először nem gondolt semmi rosszra, gyermeke viszont másnap ismét késve ért haza a játszótérről. Pajtásai azt mondták az asszonynak: „lehet, hogy az öreg bácsinál van.”

Hirdetés

Ezt követően az édesanya elment a nyugdíjas férfihoz, akinél több gyermeket talált. Hazavitte a fiát, aki otthon elmondta, hogy a férfi pénzt kínált nekik cserébe, ha összeszedik a szemetet az udvarában. A férfi megjavította a kicsik biciklijét, közben cigivel és alkohollal kínálta őket. A nő 8 éves kisfiáról a házban később lekerült a nadrág és a férfi fajtalankodott vele. Állítólag a testvérénél is próbálkozott, és pénzt is kínált nekik.

A kirendelt orvosszakértők megállapították, hogy a gyermek igazat mond. A Gyulai Járási Ügyészség 2019 szeptemberében kezdeményezte az akkor 69 éves férfi, előzetes letartóztatását 12. életévét be nem töltött személlyel sze….nek bűntette miatt – írja a portál. A bíróság helyt adott a kezdeményezésnek.

A magyarnarancs.hu közben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságnál érdeklődött az ügy kapcsán: kiderült, hogy befejeződött a nyomozás és május 27-én vádemelési javaslattal az ügy a Gyulai Járási Ügyészégre került. Úgy tudják, a Gyulai Járási Ügyészség június 12-én emelt vádat a Gyulai Járásbíróságon a férfi ellen 5 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette és 2 rendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel sze…uális cselekmény végzésével elkövetett sze….uális erőszak bűntette miatt.

Azt, hogy a vádlott korábban rendőrként dolgozott volna, a hivatalos szervek nem cáfolták, de nem is erősítették meg. A férfi szabadlábon védekezhet.

Forrás: blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: