Végre megkérdezték a miniszterelnököt, hogy mi a véleménye a tegnapi tüntetésről. EZT mondta

Hirdetés

Az emberek tegnap gigantikus méretű tüntetésbe kezdtek, aminek az volt a célja, hogy a jelenlegi kormány vegye észre, hogy elégedetlenek az emberek, és szeretnék, ha rabszolgatörvényt vonja vissza a kormány. Mivel semmiféle következménye nem lett a tegnapi tüntetésnek, ezért jövőhéten újabb tüntetést szerveznek.

Úgy tudjuk a demonstráció végkimenetelétől függetlenül hétfőre országos útlezárásokat terveznek a tüntetők.De miért nem történt semmi? Miért van az, hogy az emberek hiába adnak hangot a nemtetszésüknek, semmi nem történik? Orbán Viktor így nyilatkozott:

Hirdetés

” A tüntetés elmondhatom, hogy egyértelműen a Sorosista beépített emberek szervezték, és pénzelik. Soros György érdeke, hogy ez a kormány lemondjon, . Soros minden ember zsebébe pénzt dugott, akik megjelentek tegnap a tüntetésen, de mi nem engedünk a Sorosista bérkatonák indokolatlan tüntetésének. Az emberek döntöttek, minket választottak, mi pedig elfogadjuk, hogy megtiszteltek minket azzal, hogy megkértek, vezessük tovább ezt a sikeres országot. Köszönöm. ” Oszd meg, ha szerinted nem Soros pénzeli ezt az egész elégedetlenséget, hanem önszántukból mentek tüntetni az emberek!

Ezen írás mindenféle igazságtól távol esik és egyben egy fikció.A cikkben szereplő név és pozíció csak a véletlen egybeesése lehet és nem tükrözi a valóságot.

(Címlap fotó: Béli Balázs / Alfahír)


Hirdetés

Hozzászólások: