Végigzokogta kisfiai és férje temetését a tatabányai édesanya, a férfi végzett mindhármójukkal.Nyugodjanak békében – édesanyát segítsük ebben a nehéz időszakban pár jó szóval és szívecskével <3

Hirdetés

Férje az otthonukban – ma sem tudni pontosan, miért – megölte 7 és 9 éves fiaikat, majd magával is végzett. Az ismerősök szerint a gyerekeket mindkét szülő imádta, így nem tudni, a férfiból miért bújt elő a vadállat. A tragédia után az asszonyt sokkos állapotban szállították kórházba, információink szerint a rendőrök is csak nemrég tudták meghallgatni- írja a Blikk

– A búcsúztató és a temetés egy Tatabányához közeli településen volt – mondta lapunknak a család egyik ismerőse.

– A templomban körülbelül hatvanan lehettünk, a temetőbe azonban már csak a szűk család ment ki. Pokoli volt látni az édesanya arcán a fájdalmat… Majdnem végig sírt, úgy tudom, erős nyugtatókat kapott, hogy kibírja a végső búcsút. Őt nagyon sokan szeretik, a barátai, ismerősei és a munkatársai is eljöttek a templomba. Az apa édesanyja is eljött, neki is az arcára volt írva minden. Nem beszéltem vele, de látszik, hogy nagyon szenved ő is. Próbáltunk neki erőt adni, megölelni, de mi is pontosan tudjuk, hogy ilyen helyzetben nincs vigasztaló szó – sírta el magát az ismerős is, miközben felidézte a szertartás pillanatait.

Hirdetés

A Blikk információi szerint a két gyereket koporsóba temették, az apukát pedig elhamvasztották. Mindhárman közös sírban nyugszanak.

Az RTL Híradónak a gyermekeit elvesztő asszony édesanyja a tragédia után elmondta, hogy semmi jele nem volt, hogy vejével bármi probléma lenne. Úgy tudjuk, a nagymama azt tervezi, hogy amint lánya jobban lesz, magához költözteti Ausztriába, ahol tud rá vigyázni.

Az idős nő bécsi munkaadója gyűjtést szervezett a család számára. Amikor megkerestük, határozottan kikötötte, csak a pénzgyűjtésről hajlandó beszélni, a búcsúztatóról azonban nem mond semmit.

– Úgy gondoltam, a gyűjtés a minimum egy ilyen borzalmas helyzetben. Itt kint mi vagyunk a nagymama második családja, természetes, hogy a bajban sem hagyjuk magára. A számlát az ő nevére nyitottam, és úgy tudom, már többen is utaltak rá. Visszavárjuk őt a munkába, de türelmesek vagyunk, akkor jön, amikor majd elég erősnek érzi magát hozzá, és a lányát egyedül meri hagyni. Amennyiben a lánya kéri, természetesen neki is megpróbálunk segíteni a munkakeresésben – mondta a Blikknek Fodor Mária.

Forrás: blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: