Várkonyi András a Barátok közt Vili bácsija fájdalommal telve készül….

Hirdetés
0Shares

Büszkén, de fájdalommal telve készül a 70. születésnapjára Várkonyi András (69). A Barátok közt Vili bácsija a családjával és a barátaival ünnepli a nagy napot, ami már nem olyan boldog, mint a korábbi évfordulók, hiszen tavaly elhunyt a lánya. A szintén színművész Andrea 39 éves volt, amikor elveszítette a küzdelmet súlyos betegségével szemben.

A Borsnak adott interjút a Barátok közt Kertész Vilmosa. Várkonyi András mikor elveszítette a lányát, Várkonyi Andreát. Ahogy korábban a Blikk is megírta, a 39 éves színésznő már régóta beteg volt.

Hirdetés

– Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk – kezdte a színész, aki a hétvégét egy nagy belvárosi sétával töltötte. Mint mondta, igyekszik a munkára fókuszálni, ami igazi lelki terápia a számára. – Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is – fogalmazott.

András életében a sport nagyon fontos szerepet tölt be, ugyanis egy korábbi bypassműtét miatt egy ideig kényszerből kellett kardioznia, ami azonban túlságosan megterhelőnek bizonyult a szervezetének, így a futást sétára cserélte.

– Az idegi megterhelés vesz ki a legtöbbet a szervezetemből. Igyekszem nem mindent a lelkemre venni, dacára annak, hogy szörnyű dolog történt velem mostanában, de rendkívül sokat rontana az állapotomon, ha így tennék – mondta András, aki egyelőre nem tudja elképzelni, hogy milyen lenne, ha nyugdíjba menne, elvégre a színház mellett a Barátok köztben is játszik. – Belőlem hiányzik az elfekvős, henyélős életérzés, pedig, amikor a kisunokámmal focizom, bizony érzem, hogy nem vagyok már annyira aktív, mint ifjabb koromban.

0Shares
Hirdetés

Hozzászólások: