Varga Judit: Magyarnak lenni dicsőség és felelősség!

Hirdetés

Fotó: MTI/Vasvari Tamas

Varga Judit közösségi oldalán emlékezett meg a nemzeti összetartozás napjáról. Az igazságügyi miniszter bejegyzésében a magyarság történelmi dicsőségéről írt, és arról a felelősségről, hogy ezt továbbadjuk az eljövendő generációknak.

Hirdetés

“Csak az államnak van határa, nemzetnek nincs!”
📜A trianoni békeszerződés mély nyomott hagyott a magyar néplélekben. A gyász feldolgozása során felismertük, hogy nemzetünknek nincsenek határai, amíg összeköt minket a közös nyelv, a hagyományok és a magyarság szeretete.

Hirdetés

🇭🇺 A nemzeti konzervatív kormány 2010 óta nagy hangsúlyt fektet a határtalan magyar család összetartására. Kultúránk és értékeink őrzése ma az egyik legfontosabb feladat és ez adja identitásunk alapját, összetartozásunk kötőanyagát, hazaszeretetünk erejét. Hiszen éljünk bárhol a világon, magyarnak lenni dicsőség és felelősség!
❗️Dicsőség, mert népünk évszázadokon át harcokban védte Európát, s tehetségével, szorgalmával gyarapította közös értékeit. Tudjuk, hogy bármilyen nehéz akadályt állít elénk a történelem, közösen minden kihívást le tudtunk küzdeni!
❗️Felelősségünk pedig hatalmas, hiszen értékeinket tovább kell adnunk utódainknak, mert Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse.
Összetartozunk! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺


Hirdetés

Hozzászólások: