Van Rák jegyű barátod? Ha nincs, ezért lenne fontos közel kerülni egyhez

Hirdetés

Nagyon vágyik arra, hogy valakihez tartozhasson.

A Rák gyerekek már az óvodában kiválasztanak maguknak egy barátnőt, akit körülrajonghat, s akinek elpanaszolhatja apróbb sérelmeit. A barátnőihez akkor is ragaszkodik, ha új környezetbe kerül, vagy ha családot alapít.

Ha valaki megbántja, azzal élete végéig képes haragot tartani.

Lojális és ragaszkodó vagy, aki úgy kezeli a barátait, mintha a családtagjai lennének. Szeretsz és képes vagy kapcsolatban maradni azokkal is, akiktől esetleg messze költöztél. Ugyanakkor, ha valaki megbánt, vagy csalódsz benne, oly sokáig őrizgeted magadban a fájdalmat, hogy képtelen vagy túllépni rajta, így az ilyen emberben soha többet nem vagy képes megbízni többé.

1. Nehezen engednek el dolgokat, ami miatt gyakran kerülnek nehéz helyzetbe. Ragaszkodnak emberekhez, helyekhez, és olyan dolgokhoz, ami nélkül általában jobban meglennének.
2. A Rák haláláig védi, ami az övé. Nem hagyja, hogy bárki vagy bármi ártson a szeretteinek, és Ő lesz az első, akire számíthatsz a bajban.

Hirdetés

3. A Rák titokban attól tart, hogy mások elítélik a háta mögött. Nehezen jutnak el arra a pontra, hogy úgy érezzék, beilleszkedtek egy társaságba.

4. A Ráknak van egy vad, őrült oldala, amit remekül titkol. Visszahúzódónak, szégyenlősnek tűnik, de zárt ajtók mögött ő a parti lelke. Ezt az oldalát a Rák nagyon kevés embernek mutatja meg.

5. Rendkívül makacsok és önfejűek. Nehezen lépnek túl vitákon, nem igazán tudnak tovább lépni. Általában azt akarják, hogy övék legyen az utolsó szó, a konfrontáció a legjobb barátjuk.

7. A Rákok praktikusan állnak a dolgokhoz. Realisták és földhöz ragadtak, amit sokan csodálnak bennük.

8. Nagyon érzelmesek és hisztisek is néha. Az érzelmeik vadak, mint egy hullámvasút, és nehéz megmondani, mi jár a fejükben, mert sokszor ők maguk sem tudják.

9. Ambiciózusak és szorgalmasak. Mindig megpróbálják felülmúlni mások elvárásait, gyakran meg is teszik, és ezzel szeretnek dicsekedni is. Szeretnek célokat kitűzni maguk elé.

10. A Rákok önfegyelme lenyűgöző. Saját magukra hallgatnak, másokra nem igazán. Nem hagyják, hogy beleszóljanak az életükbe.

Hirdetés

11. Ha átlépsz egy bizonyos határt, a Rákok nem félnek azonnal ejteni. Egyszer megbántasz egy Rákot, valószínűleg azt is el fogja felejteni, hogy valaha léteztél. Jobb dolguk is van annál, minthogy hülyeségekkel és álbarátokkal törődjenek.

12. A Rák nagyon makacs, ami gyakran azt jelenti, hogy önző. Önkéntelenül is a saját problémáikat helyezik mások elé, és ebből néha konfliktusuk is akad.

13. Bölcsebb a koránál. Neki vannak a legjobb tanácsai, az emberek gyakran támaszkodnak rá. Mivel nagyon racionális, az emberek általában szívesen fogadják meg, amit mond.
14. Bár a Rákokat nem könnyű ’betörni’, ha egyszer sikerül, akkor szeretetreméltók és kedvesek. Mélyen vicces, bolondos a jellemük, és mindig jó kedvre tudják deríteni az embert.

Kedves Rák! Stimmel a jellemzés?


Hirdetés

Hozzászólások: