Van Bika jegyű barátod? Ha nincs, ezért lenne fontos közel kerülni egyhez

Hirdetés

Eláruljuk, hogy miért érdemes az Bika csillagjegyű embert magunk mellett tudni!

5 dolog, amit mások a Bika jegyről gondolnak:

Érzéki, makacs, megfontolt, nyugodt, birtokló,van szépérzéke, jó az ízlése

1. Igen, érzéki jegy

Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet. Ínyenc – szakértője a témának. Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes. Hűséges típus, szeret vágyra lobbanni – másnál csak akkor keres vigaszt, ha valóban boldogtalan.

Mennyire vagytok csábítók? Mennyire vagytok csábíthatók?

Ha valakit el szeretnénk csábítani, kiindulási alapként az asztrológiai csillagjegyeket segítségül hívhatjuk. Ha tudjátok, melyik zodiákus szülötte a kiszemeltetek, néhány fortélyt és titkot most elárulok, hogy mesterien csábíthassatok. Ide kattintva az is kiderülhet számotokra, hogy titeket mennyire könnyű elcsábítani!

Hirdetés

2. Makacsságban verhetetlen

Ha egy Bika valamit nem akar, akkor azt nem is fogja később sem akarni. Ezt vegyük tudomásul. Nyomásra ugyanis ellennyomással reagál. Amúgy szentül meg van győződve arról, hogy mindenki olyan, mint ő – állhatatos és makacs. Nehezen ismeri be a tévedéseit, nehezen és lassan alkalmazkodik az új környezethez. Néha tapintatlan.

A bosszantásokat sokáig passzívan tűri, de egy idő után kifogy a béketűrésből és haragja pusztító erővel tör ki, úthengerként mindenen átmegy, ami az útját állja. Ugyanakkor minden kétséget kizáróan a Bikákat a legjobb munkaerők közt tartják számon. Igavonók. Képesek apránként felmorzsolni a problémákat, majd menni tovább. Sok Bika a bátorságának és kitartásának köszönhetően már fiatalon képes megszerezni számára minden szükséges dolgot – pénzt, kapcsolatokat –, amikre hosszú távon építhet.

3. A biztonság minden Bikának fontos

Alapvetően megfontoltan cselekszik, nyugalmat áraszt, a kényelmes ember látszatát kelti. Egyszerre egy dologgal foglalkozik, de azzal alaposan. Észjárása egyszerű, logikus és eredményes. Következetes és pontos. Nagyon tud összpontosítani. Teljes lénye benne van abban, amit csinál. Ennek a hozzáállásának köszönheti, hogy amire vágyik, azt meg is szerzi. Legyen az egy álomutazás, tudás vagy tárgyi dolgok.

Hirdetés

4. Birtokló és féltékeny

Amit a Bika egyszer megszerzett, azt többé el nem ereszti. Szeret birtokolni. Az a biztos, ha saját – azt senki el nem veheti. Szereti, ha a dolgok róla szólnak. Viszont ha már nem szeret, nem is birtokol többé – az elengedés nem erős oldala. Nem szereti kölcsönadni a holmiját, ő sem szereti a kölcsönholmit. Ha teheti, megveszi. És általában teheti.

5. Micsoda ízlés!A Bika az a jegy – a Mérleg mellett –, amelyet a jóisten megáldotta ízléssel is. Nem is akármilyennel! Kiváló forma- és szépérzékkel rendelkeznek, sokuk kézügyességgel, zenei érzékkel bír. Tehetségük van a lakberendezésben vagy minden olyan területen, ahol a komfort, a jólét megteremtése cél lehet.

Ha a társunk Bika

Tiszta helyzetekre vágyik, kedveli a nyugalmat, a kényelmet. Semmit sem vesz félvállról. Ha megbeszélünk valamit, akkor az nála azt jelenti, hogy egy hét múlva is úgy van, ahogy megbeszéltük. Szereti a kiszámíthatóságot, a folytonos változás, a futó kalandok nem az ő műfaja. Haragtartó és bizalmatlan, ráadásul rettentő féltékeny. Konfliktushelyzetben szereti vaknak tettetni magát. Érzéki, bájos, egyszerű, kiegyensúlyozott társ, aki minden helyzetben két lábbal áll a földön.

Forrás: www.vous.hu

Hirdetés

Hozzászólások: