Változik a Spar nyitvatartási ideje, új szabályok szerint vásárolhatunk

Hirdetés

Március közepén változtatta meg nyitvatartási idejét a Spar. Az áruházlánc országszerte korábbi zárórával várta a vásárlókat, akik most újra fellélegezhetnek egy kicsit.

A koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében a Spar néhány hete megváltoztatta eddigi nyitvatartási idejét. A szupermarketek többsége hétfőtől-péntekig 6:30 és 19 óra között várta a vásárlókat, szombaton és vasárnap pedig áruházanként eltérő idősávban voltak nyitva.

Április 20-tól ismét megváltozott nyitvatartással üzemelnek a boltok, több üzlet még este 8 és 9 óra között is nyitva áll majd, a részletes, szupermarketenként érvényes nyitvatartási időt itt lehet megtekinteni.

Hirdetés

Fontos, hogy bár a boltok meghosszabbították nyitvatartási idejüket, az élelmiszerüzletekben 9:00 és 12:00 között továbbra is csak a 65 év felettiek vásárolhatnak!

Április 27-től új szabály is életbe lép: a boltokban, áruházakban, bevásárlóközpontokban, piacokon, a BKK járatain és a taxikban is mindenki számára kötelező lesz a maszk, vagy az arcot eltakaró kendő használata.

Forrás: nosalty.hu


Hirdetés

Hozzászólások: