Turmixold össze a banánt a fahéjjal és idd meg lefekvés előtt 1 órával. Teljesen lenyűgöz majd eredmény

Hirdetés

Ha most olvasol először a banán és a fahéj kombinációjáról, akkor itt az ideje kipróbálnod!

Alvás hiányában mély depresszióba eshetünk, fizikai gyengeséget tapasztalhatunk, erőtlenséget és magas vérnyomást is akár. Emellett a megfelelő alvás elengedhetetlen az anyagcsere működéséhez, amely a test optimális alakja miatt fontos. Alvás közben regenerálódik az idegrendszerünk, tisztul a memóriánk, nő a koncentráló képességünk és fiatalodik a testünk.

A fentiek talán elég meggyőző érvek ahhoz, hogy tegyünk a nyugodt alvásért. Ha a munka, a háztartás, vagy a lelki gondok miatt nem tudod kipihenni magad, akkor a banán és a fahéj kombinációja a segítségedre siet!

Miért fahéj?

Kellemes aromával rendelkezik, jó frissítő és segít kikapcsolni a testet. Ezen túlmenően javítja az emésztési folyamatokat és elősegíti a jobb alvást.

Hirdetés

Miért banán?

A banán gazdag forrása a magnézium, a kálium és olyan más elemek, amelyek javítják az alvás minőségét. Segít ellazítani az izmokat és serkenti a vérkeringést is.

Hozzávalók:

egy csipetnyi fahéj (ízlés szerint)

Elkészítés:

Turmixoljunk össze egy banánt egy csipetnyi fahéjjal, ha nagyon sűrű lenne, adjunk hozzá egy kevés vizet hígításként.

Alvás előtt egy órával igyunk meg 1-2 pohárral ebből az italból. Az eredmények, amelyeket már az első reggel tapasztalunk, lenyűgöznek majd mindenkit!

Forrás: Tudásfája

Hirdetés

Hozzászólások: