Túl sötét volt a füst a kéménynél, 100 ezerre bűntették. Bármikor bekopoghat a Rendőrség Önhöz is!Mutatjuk miért szabnak ki büntetést.íme

Hirdetés

Egyre többen fűtenek bálás ruhával, bútorlapokkal és egyéb hulladékkal, amely a szmogriadókhoz is hozzájárul, a rákkeltő füstről nem is beszélve – írja a Ripost

Mint a Ripost szerdai riportjából kiderült, tévedés azt hinni, hogy csak a szegény, rászoruló családok tüzelnek el mindent.
Az ilyen tüzelőkkel szemben a kormányhivatalok, vagy a település jegyzője szabhat ki akár 500 ezer forintos bírságot, de 2 év börtön is járhat érte.

Hirdetés

Amegkereste a kormányhivatalt, a következő választ küldték lapunknak: „a Pest Megyei Kormányhivatal 18 Járási Hivatalához az elmúlt három hónapban közel ötven bejelentés érkezett a háztartási hulladék eltüzelésére visszavezethető környezetszennyezésről. A megállapított szabálysértéseknél a kiszabott bírságok összege esetenként elérte a 100 ezer forint Ft-ot. „ Mint hozzátették, lakossági bejelentést a rendőrségnél is lehet tenni.


Hirdetés

Hozzászólások: