Trump: Orbán Viktor nagyszerű vezető, nagyszerű úriember

Hirdetés

Fotó: Andy Jacobsohn

A volt amerikai elnök a Conservative Political Action Conference elnevezésű budapesti konferencia második napján jelentkezett videóüzenetben.

Rengeteg olyan problémát kell megoldaniuk a konzervatívoknak, amellyel ma a világ és benne az Egyesült Államok szembenéz: például a szocializmus, sőt, a kommunizmus eszméje is, ha jól belegondol az ember – jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök a Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű budapesti konferencia második napján, pénteken bejátszott videoüzenetében.

Hirdetés

Donald Trump köszönetet mondott a magyar Alapjogokért Központnak, az Amerikai Konzervatív Uniónak és a CPAC-nek a lehetőségért arra, hogy ilyen módon köszöntheti a konferenciát.

“Igazi küzdelem az, amit önök vívnak, és kiválóan helytállnak benne, ezt mindenki nagyra értékeli. Bizonyára tudják, hogy mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz. Ő nagyszerű vezető, nagyszerű úriember, és nemrég hatalmas választási győzelmet aratott. Nagy megtiszteltetés volt nekem, hogy támogathattam választási küzdelmében” – jelentette ki a volt elnök.

Hirdetés

“Ez egy kicsit szokatlannak tűnhet, hiszen általában az Egyesült Államok ötven államában zajló eseményeket figyelem, de ezúttal távolabbra tekintettem. Ezt azért tettem, mert ő igazán jó ember, és fantasztikus munkát végez a hazájáért” – jegyezte meg.

“Nagy megtiszteltetés nekem, hogy önökkel lehetek, még úgy is, hogy csak egy rövid időre és így videokapcsolaton keresztül. Hamarosan ismét személyesen együtt lehetünk. Addig is folytassák a munkát és küzdjenek kitartóan!” – mondta Donald Trump üzenetét zárva, amelynek felvezető mondata az volt: “A java még csak ezután következik!”

MTI


Hirdetés

Hozzászólások: