Trauma éri az autóbalesetben megsérült 4 éves kisfiút – a tűzoltó egy különleges videóval nyugtajta őt meg! Küldjünk sok szívecskét a tűzoltónak és a kisfiúnak <3

Hirdetés

Nagyon nehéz eldöntetnük mit tegyünk vagy mit mondjunk akkor, ha egy szörnyű balesetnek vagyunk a szemtanúi. A tűzoltók és a mentők azok, akik általában elsőként érkeznek meg a baleset helyszínére és azonnal cselekedniük kell.

Nehéz azt elviselni, amikor egy gyerek is megsérül a balesetben. Az egyik helyszínre kiérkező tűzoltó látta, hogy egy négy éves kisfiú teljesen sokkos állapotban van a baleset után. Casey Lessard tűzoltót hívták ki a helyszínre, amikor az Iberville-i autópályán Mississippi államban Vanessa Darnell és 5 gyermeke balesetet szenvedett.

Az édesanyát és gyermekeit azonnal kimentették. A baleset szemtanúi természetesen rögtön értesítették a megfelelő hatóságokat. Vanessát és négy gyermekét sürgősen kórházba szállították míg a 4 éves kisfiú Gabriel egy másik mentőautóra várt.

Hirdetés

A kisfiú ott feküdt egy földre helyezett hordágyon, meg sem mozdult és éppen arra várt, hogy végre bevigyék a kórházba további kivizsgálásra. Mennyire félehetett szegény, hiszen nem volt ott senki a családtagjai közül. Casey a tűzoltó azonnal átérezte nehéz helyzetét.

Gabriel számára óriási sokk volt az, hogy látta családja megsérült a balesetben. Ő pedig semmit sem tehetett,hiszen sebesülten feküdt a kis hordágyon és idegenek vették őt körül. A tűzoltó mellé feküdt a földre, elkezdett vele beszélgetni. Megkérdezte mi a kedvenc színe, a kedvenc állata.

“Ott feküdütnk a földön, az ő számára ez mind furcsa volt. Ismeretlen zajok, furcsa emberek, milyen ijesztő lehetett ez számára. Ezért mellé feküdtem és kéréseket tettem fel neki. A kisfiú azt mondta öleljem őt meg de sajnos nem tudtuk őt megmozdítani, mert ha a gerince megsérült, akkor ez nagyon rossz lett volna neki. Csak azt akarta, hogy legyen mellette valaki. – mesélte a férfi később.

Rick Camarena is ott volt a helyszínen és kölcsönadta a telefonját, hogy elvonják a gyerek figyelmét egy rövid kis filmmel. Casey látta, hogy a férfi telefonján volt Netflix előfizetés ezért gyorsan elindította az első gyerekfilmet ami megjelent a listán. Ez volt a Happy Feet !

Hirdetés

Néhány perccel később Gabriel egy kicsit megnyugodott és el tudta felejteni mi történt, annak ellenére hogy még fájdalmai voltak. Ki tudott lépni abból a helyzetből amiben volt. Casey azt mondta, ő nem csinált semmi különöset ezért nem is érti, mi ez a nagy felhajtás.

“Tudom, hogy a társaim közül bárki megtette volna ugyanezt a gyermekért. A helyszínre érkező orvosok, tűzoltó társak, a rendőrök és a többi segítő is kemény munkát végzett, ők is hozzájárultak ahhoz, hogy minden rendben menjen.”

Az édesanya és gyermekei mind rendbejöttek a baleset után és pár nap kórházi kezelés után hazamehettek. Köszönet jár azoknak a szemtanúknak, akik gyorsan cselekedtek és értesítették a megfelelő szerveket. Nekik és a kiérkező orvoscsapatnak és segítőknek köszönhetően a történet jól ért véget. Gratulálunk mindenkinek, szép munka volt!


Hirdetés

Hozzászólások: