Tragédia! Elhunyt 6 éves Zoé, akiért összefogott az ország – “Felfoghatatlan fájdalom ért minket”

Hirdetés

Fájó sorokkal, a gyásztól összetörten tudatta édesanyja, hogy elhunyt a kis 6 éves Zoé, akiért korábban összefogott az ország.

A lábában diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot tavaly nyáron. A betegség a tüdejében is áttétet képzett – írta a Ripost.

A családnak sikerült több millió forintot összegyűjteni, hogy steril otthont alakítsanak ki, és az orvosok is mindent megtettek, de sajnos a műtétek és kemoterápiás kezelés ellenére a kislányt csütörtökön legyőzte a betegség.

„A legfájdalmasabb dolog történt meg velünk eddigi életünk során. Felfoghatatlan fájdalom ért minket. Az egyik legszebb, leggyönyörűbb Hercegnőnk hagyott itt minket! Ő elment tőlünk… Te leszel drága Kislányom a legszebb csillag az égen! Köszönöm neked a 6 és fél évet, köszönöm, hogy az édesanyád lehettem! Köszönöm, hogy nagyon sok mosolyt csaltál az arcomra! Mindig büszke voltam rád, egy csodálatos gyermek voltál!! Sajnos a betegség legyőzött… Elmondhatatlan a fájdalom, amit érzünk, elmondhatatlanul hiányzol! Nyugodj békében drága Hercegnőm!!”

“Míg élek nem tudom feldolgozni, felfogni!! 😭🖤🖤🖤 Fodrász szeretett volna lenni, iskolába készült de sajnos 😭😭 oda már nem jutott el! Nem tudja már meg mi az az iskola! Nagyon várta a születésnapját de azt se élte már meg 😭😭 Emléked szívünkben örökké élni fog, mosolyod, erősséged nem felejtjük 😭😭😭🖤🖤 Mindig a legjobb emberek mennek el, de hiszem hogy fent az angyalkák közt neked dolgod van😭😭😭Nyugodj Békében Hercegnőm, Tündérem”


Hirdetés

Hozzászólások: