Tovább bonyolódik az ügy: Ezt merte kérni a volt párjától L.L. Junior

Hirdetés

Mint megtudtuk, a zenész azt szerette volna elérni, hogy Hopp Csilla köteles legyen bemutatni neki az „utódját”, hogy Junior eldönthesse, a férfi alkalmas-e arra, hogy nevelje közös gyermeküket, Lacikát. Junior és Csilla augusztus végén, egy balesetben veszítette el kisebbik fiukat, Dávidkát, a rapper ezután magához vette a másik gyermeket, és a felek ügyvédeikkel azóta egyezkednek az elhelyezés feltételeiről.

– Mindkét fél arra törekedik, hogy minél hamarabb megegyezzenek. Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás – árulta el lapunknak Csilla jogi képviselője, dr. Horváth András. – Ilyen többek között az óvodai és iskolai szünetek, ünnepnapok elosztása vagy hogy a kisfiú kivel és mikor utazhat külföldre, különös tekintettel az Európai Unión kívüli országokra.

Hirdetés

Az ügyvéd szerint Juniorék olyan feltételt is szabtak volna, amit Csilla nem tartott elfogadhatónak, ez is gátolta egy ideig a megegyezést.

CSILLA AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT, ÜGYVÉDJE SZERINT MÁR CSAK NÜANSZOKRÓL EGYEZTETNEK – Szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával. Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle – mondta dr. Horváth András, aki szerint a felek a lényegi kérdésekben már megegyeztek, csak nüansznyi dolgokon vitáznak.

A zenész jogi képviselője szerint teljesen normális, ha ügyfele szeretné megismerni az exe új párját, hiszen a közös gyermekük mellett lesz majd.

– Még nem kaptuk meg a Csilla ügyvédje által átírt változatot, így arról, hogy a végleges megállapodás mit tartalmaz majd, még nem tudok nyilatkozni. Ám az igaz, ügyfelem részéről volt olyan kikötés, hogy amennyiben a gyermeke anyjának új párja lesz, szeretne vele találkozni, megismerni őt, mielőtt a gyermek életében részt venne. Azt gondolom, ez abszolút megalapozott elvárás, hiszen bárki vesz részt Lacika gondozásában, esetleg nevelője lesz a gyermeknek, azt szeretné ismerni a szülő – magyarázta L.L. Junior ügyvédje, dr. Mester Csaba.

Hirdetés

Csak egy lakcíme lehet

Bár a szülők közös felügyeletét a bíróság elfogadhatja, amennyiben megállapodnak, a váltott gondoskodás esetén több dologban is egyetértés szükséges. Arról is határozniuk kell, hogy hiába van a gyermek egy hetet az apjánál, egyet pedig az édesanyjánál, a bejelentett lakcíme csak egyik helyen lehet. Gyakori, hogy ebben sem jutnak könnyen dűlőre a szülők.

Forrás: blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: