Törőcsik Mari ma 84 esztendős! Ezen a napon hatalmas kéréssel fordult az emberekhez! Tiszteljük meg azzal, hogy elolvassuk sorait!

Hirdetés
1Shares

Törőcsik Mari 1935.november 23.-án született. A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A mai napon a 84. születésnapján a következő kéréssel fordult az emberekhez:

A klinikai halál állapotából tért vissza Törőcsik Mari, aki azóta is betegeskedett már. A Nemzet Színésze azonban eddig mindig fel tudott épülni, ha nem is teljesen. Azt kevesen tudták, hogy az újraélesztés során a színművésznő agyának egy része például teljesen elhalt, ami miatt saját elmondása szerint egy roncshalmaznak érzi magát a művésznő.

Hirdetés

“Én egy roncshalmaz vagyok! Ha nem lenne az a halott rész az agyamban, akkor virulnék, mint egy bazsarózsa. Ám sajnos az újraélesztésem után maradt egy halott rész az agyamban. Persze ez nem azt jelentette, hogy nem állhatok vissza a színpadra. Vissza akartam térni oda, és meg is csináltam” – mondta a Blikknek Törőcsik Mari, aki arról is beszélt, hogy milyen problémák nehezítik a mindennapjait. “Annyi baj van velem, de annyi, hogy nem is igaz! Nézzék meg, a kezem is olyan görcsben van, hogy belehalok. Kicsit összevissza beszélek, de sajnos ez a front engem teljesen kikészít” – mondta a művésznő, akinek legutóbb nem a saját, hanem fia egészségi állapota miatt kellett aggódnia. Son ugyanis az életéért küzdött, de egy különleges és borzalmasan drága gyógyszer hatására túljutott az életveszélyen.

Számunkra igazán emberi és őszinte szavak ezek. Amennyiben ön is így gondolja, ossza meg ismerőseivel és köszöntse a Művésznőt a születésnapján!

1Shares
Hirdetés

Hozzászólások: