TITOKBAN MEGNŐSÜLT ÉS APA LESZ KIRÁLY VIKTOR! „A BABA HÍRÉRE MINDKETTEN ELSÍRTUK MAGUNKAT…” (FOTÓ)

Hirdetés

Már hárman álltak az anyakönyvvezető előtt a titkos esküvőn.

A balatonfüredi domboldalon fogadott egymásnak örök hűséget Király Viktor és Virág Anita. Kétszeres a fiatalok öröme és boldogsága, mert valójában hármasban álltak a ceremóniamester elé: első babájukat várják – kora nyárra lehet teljes a család.

– Napokon keresztül éreztem, hogy fáj a hasam, és bizony nem vagyok a topon. El is határoztam, hgoy csinálok egy terhességi tesztet. Éppen anyukámmal voltam, amikor Viktor az ország másik sarkában lépett fel. Amikor megláttam a két csíkot a teszten, sokkot kaptam. Ijedtemben?! Nem, örömömben! Kérdezgettem anyut, hogy mit jelentenek azok a csíkok, pedig pontosan tudtam: babát várok a szerelmemtől! Viktornak is azonnal elmondtam a nagy hírt. – meséli Anita a Story magazinnak. – Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt. Bevallom, mindketten elsírtuk magunkat, de ezek az öröm könnyei voltak.

Hirdetés

Az esküvő pontosan olyan volt, amilyennek Anita megálmodta – mindenütt a fehér és az arany dominált. A ruhájában is, amikor a hófehér menyasszonyi ruháról aranyszínűre váltott. A balatonfüredi helyszín sem véletlen: szerelmük kezdetén négy-öt randevú után ugyanis odamentek pihenni. – Csodálatos napokat töltöttünk itt, és tán épp a medencében lubickoltunk, amikor szinte egyszerre mondtuk ki: ide vissza kell jönnünk! Még az is szóba került, hogy milyen szép és romantikus lehet itt egy esküvő…

Forrás: kiskegyed.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: