Tegnap hajnalban egy 30 kilós idős nénit hoztak be a kórházba. Alul fedetlenül, EZ még nem minden

Hirdetés

Az ok, amiért ide írok, a tehetetlenség.Az éjjel ügyeletes voltam az Új Klinikán.Az egyik műtét végeztével, kicsit lementünk az alagsorba levegőzni, ahol egy betegszállító autó várakozott. Az időpont, január 14. éjjel 23.25-körüli időpont. A hőmérséklet, az évszaknak megfelelően, fagypont alatt.A betegszállító “kollegák” (nem mentősök) ekkor toltak le egy idős nénit (kb. 30 kg volt vaságyastól) ülőkocsiban az autóhoz.FIGYELEM!!!!!!

Deréktól lefelé fedetlenül!!!!!!!A kérdésemre, hogy nincs-e egy takarójuk, semmiféle reakció nem érkezett, csak a néni nézett rám félve, a táskáját az ölében szorongatva.A fiatalemberek szó nélkül betolták a kocsi hátuljába, rácsapták az ajtót,majd elhajtottak………..

Hirdetés

Én pedig ott maradtam ledöbbenve a gondolataimmal még percekig.Nemtudom, hogy ki volt a néni, kik voltak a betegszállítók, és honnan vitték a beteget, de remélem olvassák a soraimat, és kicsit elgondolkodnak a történteken!Hol van az emberség????? Hol van a néni emberi méltósága??????Hogyan kerülhet egy ilyen feladat ilyen szolgáltatóhoz?????Gondolom a saját hozzátartozóikat is így szállítanák! Hátha eljutna hozzájuk, arra kérlek osz d meg, ha felháborító szerinted is, hogy nem tisztelik az embereket egyesek!


Hirdetés

Hozzászólások: