Tegnap, az óra után az egyik diákom ezt a levelet adta át nekem.. Nem jó az a világ, mikor nyolcévesek ilyen levelet írnak..! Ezt Osszátok kérlek, ne a sok celebet! Köszönöm!

Hirdetés

Sziasztok! Egy kedves olvasónk küldte be hozzánk. Most nagyon el lehet gondolkozni…

Tegnapi történet…óra végén, mikor már sorakoznak, a nyolc éves kislány még visszaszalad a terembe…borítéknak meghajtogatott vonalas lapot ad át a kolléganőmnek, ami szívecskékkel van telerajzolva. Azt hihetnénk, hogy mint máskor, újabb szeretetrajz van benne, ezekből az Igazgyöngy minden tanárának kész gyűjteménye van már, kis rajzok, szívek, rövid üzenetek, hogy szeretlek, meg love, meg nagyon szeretek veled rajzolni, stb…De nem. Egy teljesen másfajta levélke kerül ki belőle. Egy hányatott sorsú kislánytól. Szépen írta, és igyekezett helyesen is.

Hirdetés

A kislányt Személyiségi jogok miatt nem nevezném meg. De a sírás még most is kerülget. Ezen a szinten már tényleg baj van..

Nem jó az a világ, mikor nyolcévesek ilyen levelet írnak. Hová fajulhat ez még? Kérlek emberek, Osszátok! Lássa már meg valaki a “felsőbb körökből”, hogy itt tényleg baj van! Köszönöm!

Kun Melinda

Forrás: kozszolgalat.com

Hirdetés

Hozzászólások: