Te igényelted már az ingyenes 3000 forintot a Revoluttól? Itt van, hogyan teheted meg lépésről lépésre

Hirdetés

A Revolut egy virtuális bank, mely nemrég kezdett el terjeszkedni Magyarországon. A cég nem kevesebbet ígér, minthogy teljesen ingyenessé teszi a bankolást ügyfeleinek. Ezen kívül még számtalan nagyszerű oldala van a szolgáltatásuk használatának, mely szinte minden ponton lekörözi a hazai, technológiailag elmaradott bankok ajánlatait.

Lássuk hát, mit kapunk, ha most regisztrálunk:

– Ingyenes dombornyomott bankkártya, amit pár napon belül megkaphatsz postán.
– Ingyenes fizetés, utalás, számlavezetés.
– Apple Pay, mobiltelefonos érintéses fizetés
– Valutaváltás középárfolyamon
– 3000 forint ajándék, ha ezen a linken regisztrálsz.

Jól olvastad, a Revolutnak van egy még pár napig tartó kampánya, amit mindenképp megéri kihasználni. Ha most regisztrálsz, a cég megajándékoz 3000 forinttal, amit szabadon elkölthetsz bárhol.

Lássuk hát a lépéseket!

1. Kattints az alábbi linkre és add meg a telefonszámod, majd kattints a “Claim your gift” gombra. Ezzel regisztrálsz a 3000 forintos bónuszra.

EZEN A LINKEN IGÉNYELHETED A PÉNZT!

2. Töltsd le a Revolut alkalmazást az App Storeból vagy a Google Play áruházból és ha települt a készülékedre, nyisd meg!

3. Itt add meg újra a telefonszámod, melyre igényelted az ajándék 3000 forintot. Az érkező SMS-ben kapott kóddal erősítsd meg.

4. A következő oldalon szükség lesz néhány személyes adatodra. Ügyelj rá, hogy pontosan úgy add meg őket, ahogy az a személyi igazolványodon szerepel.

5. Add meg az e-mail címed.

6. Itt jön talán a legnagyobb bizalmatlanságot kiváltható rész. A számla megnyitásához be kell fizetned 3500 forintot a leendő bankkártyádra egy már meglévő kártyával. Hadd emlékeztessünk: a Revolut számla teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár, és ha szeretnéd, a regisztráció után akár el is költheted, vagy ki is veheted mind a 6500 forintot (a bónusszal együtt).

7. Ha ezzel megvagyunk, igazolnunk kell a személyazonosságunkat! Vedd elő a személyi igazolványod a következő lépéshez. A “Folytatás” gombra kattintva készíts képet a személyi igazolványod előbb első, majd hátsó oldaláról.

8. Ahhoz, hogy minden kétséget kizárólag ellenőrizhessék a jogosultságod, készítened kell magadról egy szelfit is, melyet összevetnek majd a dokumentumodon levő igazolványképpel. Ne aggódj rajta túl sokáig, hogy nézel ki a képen, úgysem érdekli az ügyintézőt a világ másik végén. Pár perc alatt elfogadják a jelentkezésed, erről értesítést fogsz kapni.

9. Következő lépés a bankkártya megrendelése. Válasszuk a Fizikai kártyát, hogy megkaphassuk postán a gyönyörű, új és ingyenes dombornyomott kártyánk. Válasszuk az ingyenes opciót, a műanyag, kék-lila revolutszínű kártyát (a többi lehetőség sajnos fizetős). Állítsuk be a leendő kártyánk PIN-kódját, majd erősítsük meg a szállítási címet.

10. Már csak az e-mail címünket kell visszaigazolni és pár napot kivárni, amíg megérkezik a friss, ropogós bankkártyánk az ingyen pénzzel. Aktiváljuk a kártyát első fizetésnél a PIN-kódunk megadásával, hogy felszabadítsuk az ajándék egyenleget!

Ha van NFC-fizetésre alkalmas telefonod, meg se kell várnod amíg megkapod a kártyát, egyből hozzáadhatod pénztárcádhoz a virtuális kártyát és fizethetsz vele!

KÖSZÖNJÜK!

Hirdetés

Hozzászólások: