Szülei a kórházban hagyták a kisbabát, ez a hölgy hazavitte. Elvégeztette a DNS tesztet és tátva maradt a szája:

Hirdetés

Katie Page házassága 30 éves kora előtt ért véget. Kétségbeesés helyett eldöntötte, hogy új fejezetet nyit az életében. Gyerekeket szeretett volna.

Mivel már korábban is problémái voltak a foganással, az adoptáció felé indult el. Megtudta, hogy egy 4 napos babát elhagyott az anyukája, és a kórház keresett valakit, aki befogadná.

Katie 11 hónapig gondoskodott a babáról, mire hivatalosan is megkapta a papírokat, hogy örökbe fogadhatja.

Gondolkodott rajta, hogy jó lenne egy kistestvér is, de 2 évet szeretett volna várni vele. Az élet azonban máshogy hozta. Egy hónap múlva hívták a megint a kórházból, hogy egy újabb babát hagytak ott. Katie végül őt is örökbe fogadta.

Hirdetés

Ezután fedezte fel, hogy az új testvér vér szerinti anyukájának keresztneve ugyanaz, mint az előzőnek. Kutakodni kezdett, és kiderült, hogy a teljes név stimmel, majd azt is kiderítette, hogy az anyuka születési dátuma is megegyezik.

Egy DNS-teszt segítségével végül beigazolódott, hogy örökbe fogadott gyermeki valóban testvérek!

Hirdetés

Csak a szerencsén múlott, hogy most a két gyermek egy helyre került Katie szerint felsőbb erők terelték ebbe az irányba, hisz még nem akart újabb babát befogadni. Ám amikor hívták a kórházból, azt érezte, hogy ennek a kislánynak hozzá kell kerülni.

Itt a videó is az esetről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: egyazegyben.co, reszvetel.blogspot.com)


Hirdetés

Hozzászólások: