Szívszorító vallomás a múltból! Haláláig Liptai Claudiát szerette Gesztesi Károly

Hirdetés
0Shares

Az emlékeinket soha nem szabad megtagadnunk mert azokból áll össze az emberi élet! ”

Gesztesi Károly szombaton egy délutáni program után indult el arra a találkozási pontra, ahonnan a társaival Szegedre utazott volna a Páratlan páros című előadásra. De a sors már nem engedte tovább, váratlanul, hirtelen lett rosszul, és szólította el a halál. Annyi lélekjelenléte és ereje még volt, hogy félreálljon a Ferdinánd híd lábánál, de hiába küzdöttek 50 percig az életéért, már az égi társulatban folytatja tovább.

Nagy űrt hagyott maga mögött. Szerető családot, öt gyermeket hagyott hátra. És egy olyan szerelmet, ami soha nem múlt el a szívében. Haláláig Liptai Claudiát szerette. Nagy szerelem volt az övék, ami kilenc évi házasság után sem múlt el a részéről. Bár később próbált újabb kapcsolatokat kialakítani, sosm tagadta, hogy számára Claudia volt a nagybetűs szerelem, a társ, akire mindig is számított. Érzelemmel teli házasság volt az övék, ami fájdalmasan ért véget – írja a Sorry! magazin.

Hirdetés

– Nekem volt egy köztudott nagy mélyrepülésem. Napi két üveg rozét ittam meg, ennek pedig következményei voltak. A Liptaival való házasságomban, amit csak lehetett, azt elrontottam. Az itallal tönkretettem a házasságomat – magyarázta Gesztesi a Lakástalkshow címűműsorban.

A lapnak még 2016 karácsonyán vallotta be, hogy Claudiának köszönheti élete legszebb pillanatait, és hosszú évek óta képtelen elengedni őt. „Az emlékeinket soha nem szabad megtagadnunk mert azokból áll össze az emberi élet! ”- hangsúlyozta akkor a magazinnak.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

0Shares
Hirdetés

Hozzászólások: