Szívszorító, felemelt kézzel várta a halált a kútba esett 2 éves kisfiú, kiderültek a részletek

Hirdetés

Szívszoritó, felemelt kézzel várta a halált a kútba esett 2 éves kisfiú, kiderültek a részletek

Már zuhanás közben súlyos sérüléseket szenvedett Julen Rosello, az a kétéves spanyol kisfiú, aki január 13-án zuhant bele egy szűk, 25 centi átmérőjű kútba Andalúziában, Totalán város közelében, egy hegyvidéki területén, ahol a család kirándult. Erről a hétvégén közzétett előzetes boncolási eredmények alapján számolt be az Euronews.

A kisfiú akkor szerzett súlyos sérüléseket, amikor teste a zuhanás közben a kút sziklás falának csapódott.

Hirdetés

A gyermek a talpára érkezett a becsapódáskor, keze a feje fölé, a magasba emelve voltak -ismerteti a hírcsatorna a jelentést. Ez alapján valószínűleg nagyon gyorsan történt a zuhanás, vagyis a sziklafalnak csapódás nem lassították a kisfiú testét.

Julen Rosello élettelen testét szombat hajnalban, fél kettő előtt öt perccel találták meg a mentőcsapatok 71 méterrel a föld alatt. A törmelékek között talált hajszálakból DNS mintát is vettek – ebből kiderült: biztos, hogy a gyermeké a holttest.

Mindannyian egy perces csendben álljatok fel, és emlékezzetek meg erről a pici gyermekről. Mit élhetett át ez a szerencsétlen kisgyerek, egyedül a sötétben hatalmas fájdalmakkal..Zokogok :(

Hirdetés

Hozzászólások: