Szívbemarkoló sorok a koronavírussal harcoló Barta Sylviától. Nem lehet könnyek nélkül végigolvasni.

Hirdetés

A hosszú ideje tartó szenvedés után már látja az alagút végén a fényt a TV2 csinos időjósa, aki hat hete küzd a koronavírussal. Sylvia nagyon hálás a férjének, aki a legszörnyűbb pillanatokban is mellette volt. Legújabb, hosszú Instagra-posztját nem lehet könnyek nélkül végigolvasni.

Hirdetés

„Hetek óta nem adtam hírt magamról, aminek az volt az oka, hogy a sorozatos visszaesések miatt már elhinni sem mertem, hogy jobban vagyok nemhogy elkiabálni! Most viszont azzal az öröm hírrel jelentkezem, hogy túl vagyok a Koronavírus elleni küzdelmem nehezén! Napról napra jobban vagyok, GYÓGYULOK!
Nagyon hálás vagyok a sok aggódó, bíztató üzenetért! A felém áradó szeretet adott erőt a nehéz pillanatokban. Igen, a szeretet mindent legyőz! A férjem, Ádám a kezdetektől fogva ápolt! Ő nem félt az ismeretlen vírustól, engem féltett…éjjelente mérte a lázam és figyelte a lélegzetem, napközben pedig gondoskodott a családról és biztosította a pihenésem. Ő végig hitt a gyógyulásomban és bíztatott amikor elkeseredtem! Márpedig ilyen többször is előfordult. A gondolat, hogy mi lesz a lányaimmal ha az édesapjuk is megbetegszik nagyon megviselt. De “jó tett helyébe jót várj”, a családomban mindenki tünetmentesen esett át a vírusfertőzésen és vált immúnissá! Mindenki gondol az elmúlásra, halálra…a világjárvány kapcsán talán azok is akik eddig nem tették! Én végig azért imádkoztam, hogy csak kórházba ne kerüljek!

Hirdetés

Egy koronavírusos beteg ugyanis – ha elviszi a mentő nem tudhatja, hogy valaha viszontláthatja-e a családját vagy örökre búcsúzik? A Covid-19 betegeket senki sem látogathatja, kiszolgáltatottan, magányosan kell leküzdeniük a betegséget! Az orvosok és ápolók szívüket, lelküket kiteszik a rászorulókért, de a szeretteink nélkül nehezebb a gyógyulás! Akit legyőz a gyilkos kór egyedül, hozzátartozók nélkül távozik és temetik el…felfoghatatlanul embertelen és szívszorító. A koronavírusos, fertőző betegek kirekesztettek el kell különíteni őket! Én a nagyszerű orvosaim segítségén, a gyógyszeres kezelésen túl a családom közelségének és a sok szeretetnek köszönhetem a gyógyulásom! Hálás vagyok mindenkinek aki gondolt rám! Most már derűlátó vagyok és boldog, mert egy örömteli időszak következik az életemben! A felépülés és teljes gyógyulás vár rám… és az ÉLET! Felelősséggel tartozunk egymásért! Erősítsd az immunrendszered és maradj otthon! Maradj egészséges!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) on

Hirdetés

Hozzászólások: