Szinte mindenki elrontja első próbálkozásra: Hány Q betű van elrejtve ezen a képen?

Hirdetés

Az utóbbi időben az optikai illúziók és az agytörők egyre népszerűbbek, és igazi internetes trenddé váltak. Nyilvánvaló, hogy az emberek szeretik a képességeik és érzékszerveik tesztelését.

Szórakoztató és izgalmas is lehet összehasonlítani magunkat a környezetünkben lévő emberekkel különböző módszerekkel!

Az évek során sok lenyűgöző illúziót és bonyolult rejtvényeket tapasztalunk. Mindannyian különböztek, de mindegyikben volt egy közös: ha odafigyeltél, és valóban koncentráltál, akkor megtaláltad a megoldást, amely sikerélmény volt.

A legutóbbi változat ebben a témában az alábbi puzzle. Valójában ez egy nagyon egyszerű teszt, de a legtöbb ember rossz választ ad első próbálkozásra. A kihívás az, hogy felismerjük azokat a betűket, amelyek különböznek a többitől.

Be kell vallanom, hogy nem figyeltem eléggé, és én sem adtam helyes választ. De ha mindent félreteszel, és tényleg összpontosítasz, akkor azt hiszem, elég gyorsan megoldhatod.

Hirdetés

Ami megnehezíti, hogy csak 10 másodperced van, hogy megadd a választ.
Keresd meg a Q betűt

Az alábbiakban sok O betűvel rendelkező kép található. Azonban néhány Q is el van benne rejtve. Hány Q betű van a képen? 10 másodperced van, hogy kitaláld. Vigyázz, kész, rajt!

Megvan a válasz? Jó, lássuk, hogy sikerült. Ne feledd, hogy a legtöbb ember rosszul ítéli meg az első próbálkozásra, ezért nehezebb, mint gondolnád.

Nézd meg az alábbi megoldást. Minden Q betűt sárga színnel jelöltünk.

 

 

A helyes válasz az, hogy 6 Q betű van elrejtve a képen!

Nyomd meg a MEGOSZTÁS gombot, ha sikerült megoldanod, vagy ha meg akarod támadni a barátaid!

Forrás: harmonikum.co


Hirdetés

Hozzászólások: