Szerezd be ezt a színű fonalat, és teljesen megváltozik az életed

Hirdetés

Ék­szer vagy in­kább sors­döntő fonal? Te is vá­lassz egy színt, ha vál­to­zásra vágysz. Se­gí­tünk abban, me­lyik mit vonz be az éle­tedbe. Hasz­náld ki a szí­nek rez­gé­sét, ener­gi­á­ját!

Változtatni szeretnél az életeden? Viselj színes gyapjúfonalat a bal csuklódon. A színeknek különböző frekvenciáik vannak, így minden szín más energia áramlásátsegíti elő. Ezeket a karkötőket nem csak a divat miatt érdemes viselni. Válaszd ki a neked legjobban szükséges színt aszerint, hogy mi az, amin változtatni szeretnél. Lássuk a színek hatásait!
Vörös fonal

Szerencsét hoz, védelmet nyújt irigység ellen, segít belőled eltávolítani a féltékenységet és haragot. Közelebb visz a szerelemhez.
Narancssárga fonal

Szerencsét vonzó és betegségeket távol tartó fonál.

Hirdetés

Sárga fonal
Ha ezt a színt viseled, sikeres leszel, és megvéd a gonosz erőktől.
Zöld fonal

Amulettként is hordhatod a bőség fonalát. Segít a karrieredben a csúcsra jutni, gazdagságot, sikert hoz.
Sötétzöld

A nyugalmat vonzod be, ha ezt a színt viseled a csuklódon. Távol tartja a feszültséget.
Rózsaszín

Női energiák áramlásában segít a rózsaszín. Ha ezt viseled, egészen biztos ragyogni fogsz. A férfiak észre fogják venni a kisugárzásodat, szépségedet.
Világoskék

Ha elakadtál valamiben, segít ez a fonal abban, hogy visszatalálj az utadra, elhozza számodra az igazi jó tanítót, tanácsadót.
Sötétkék

Legjobb szín a jószerencse, siker eléréséhez, a konkurencia elvesztéséhez is vezethet. Megszünteti a versenyhelyzetet körülötted. Tisztító hatása van. Erős koncentrációban segít a feladatod végrehajtásában. Nyugalmi állapotot hoz számodra.

Hirdetés

Hozzászólások: