Szerencse virága – Kívánj valamit

Hirdetés

Úgy tűnhet, hogy néhány ember veleszületett szerencsével jött a világra és minden ezüsttálcán kínálkozik előtte. Kívülről nézve könnyű ezt gondolni, de az esetek legnagyobb részében nem látjuk azt a temérdek munkát, ami a látszólagos erőlködésmentes szerencse mögött megbújik.

Amit akarunk, az ott van előttünk valamilyen formában, de gyakran képtelenek vagyunk felismerni és életre hívni, mert teljesen más dolgokra fókuszálunk. Tehát arról van szó, hogy a figyelmünket kell máshová irányítanunk és egy tiszta, új lencsén keresztül szemlélni a világot.
1 # Nyisd ki a szemed!

Nehéz felismerni a lehetőségeket, ha nem vagy jelen és nem tartod nyitva a szemed. Ennél is rosszabb az, ha olyan dolgokra koncentrálsz, ami balul sülhet el és a pozitív helyett a negatívra összpontosítasz. Próbálj meg nyitott lenni a körülötted lévő világra és eléred, amit szeretnél.

Hirdetés

2 # Lendülj akcióba!

Ülhetsz a négy fal között otthon és küldhetsz az univerzumba annyi pozitív gondolatot, amennyit csak jó lesik és álmodozhatsz. Ez mind szép dolog, de ha valóban el akarsz érni valamit, ahhoz emellett lépned is kell, kimozdulnod a világba, kapcsolatokat építeni, cselekedni. Lehet, arra van szükséged, hogy visszatérj az iskolapadba, hogy betömd a réseket a tudásodban? Tedd meg!
3 # Szánj rá időt!

Gondolj olyan emberekre, akik hatalmas célokat értek el az életben. Vannak született tehetségek, ez nem kétség, de a legtöbb embernek a rengeteg rá fordított idő hozza meg a sikert és a kívánt célt. Ha valamit igazán akarsz, arra időt kell szánnod. Nagyon sokat!
4 # Vedd körbe magad pozitív emberekkel!

Olyan emberekkel barátkozz, akik inspirálnak, motiválnak és támogatnak. Égesd fel a hidat azokkal, akik mérgezik az életedet és vedd magad körül olyan emberekkel, akik pozitivitást és energiát sugároznak magukból.
5 # Szabadíts fel helyet az életedben!

Annak érdekében, hogy jó dolgok áramolhassanak az életedbe, szükséges, hogy megtisztítsd a környezetedet, mint például az otthonodat vagy az autódat. Emellett fontos, hogy a lelked és a szellemed is tisztuláson essen keresztül. Ehhez igénybe veheted szakember segítségét, akivel karöltve megszabadulhatsz a fejlődésedet hátráltató negatív energiáktól, emlékektől, blokkoktól.

Hirdetés

Tehát fontos a fizikai és spirituális megtisztulás is. Dobj ki minden kacatot, ami nem szolgál téged többé, hogy az újaknak helyet biztosíthass.
6 # Légy kedves!

Könnyebb boldogulni az életben, ha az emberek is a te oldaladon állnak. Légy kedves minden helyzetben, amiben csak lehetséges. Ha olyan személyiséggel, nyitottsággal rendelkezel, amivel jó légkört teremtesz magad körül, akkor sok szeretet és csodás meglepetések áramlanak vissza hozzád.
7 # Tudd pontosan, hogy mit akarsz!

Mindezek mellett tudnod kell kristálytisztán, hogy mi az, amit el akarsz érni. Fejezd ki egyértelműen a vágyadat, így azt könnyebben tudod az életedbe hívni. Ha tisztán képes vagy arra koncentrálni, amit szeretnél, akkor ráállva a megfelelő rezgésre már félúton vagy felé.

Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: