Szegény kölyökkutya nem tudta abbahagyni a sírást és a segítségért könyörögést, miután beszorult a két fal közé

Hirdetés

Fotó: Animal Rescue / Youtube

Egy fiatal kölyökkutya, aki két fal közé szorult, nagy ijedtségét és kétségbeesését sírással és segítségért könyörgéssel fejezte ki. Az állapotát észlelve egy állatmentő csoport azonnal a helyszínre sietett, hogy segítséget nyújtson a bajba jutott állatnak.

A mentők megdöbbenve tapasztalták, milyen szűk is a hely, ahol a kölyök rekedt, és kezdetben tanácstalanok voltak, hogyan fogjanak hozzá a mentéshez. Próbálkozásuk egy csővel, amibe a kutya belekapaszkodhatott volna, nem hozott eredményt, ami még inkább elszánttá tette őket, hogy megtalálják a megoldást.

Hirdetés

Egyikük egy kis vizet is adott a kölyöknek, miközben folyamatosan próbálták mozgatni őt az egyik cső segítségével. Mikor ez sem vezetett eredményre, a mentőcsapat radikális lépésre szánta el magát: úgy döntöttek, hogy az egyik falat részben átvágják.

Ez a módszer végül sikerre vezetett. A mentők fokozatosan lyukakat vágtak a falba, amelyen keresztül a kiskutya feje először kibújhatott. Ezután óvatosan kihúzták a falból, és így sikerült végül teljesen kiszabadítaniuk. A mentés hosszú és nehéz volt, de a kölyök végre szabadon volt.

Hirdetés

A mentés után a kölyök láthatóan megrázkódtatott volt, de végtelen hálával fogadta, hogy épségben kiszabadult. Az egyik mentő, aki különösen közel érezte magát a kisállat sorsához, úgy döntött, hogy magához veszi, így a kutya egy szeretetteljes otthonban találhatott vigaszt a megpróbáltatások után.

Fotó: Animal Rescue / Youtube

Forrás: Pupvine


Hirdetés

Hozzászólások: