Szakértők és orvosok szerint az Egyesült Királyságban a lezárások és a korlátozások sokkal rosszabb hatással vannak, mint maga az esetleges megbetegedés egy vírus következtében!

Hirdetés

A lezárások és korlátozások miatt újabb figyelmeztetést adtak ki!
“A járvány kezelése sokkal rosszabb, mint maga a betegség!”
Szakértők és orvosok szerint a lezárások és a korlátozások sokkal rosszabb hatással vannak, mint maga az esetleges megbetegedés egy vírus következtében!
A szívinfarktusban és agyvérzésben szenvedő britek ezrei haldokolnak otthon, ahelyett, hogy orvosi kezelést kérnének – derült ki egy új tanulmányból, mivel az új kormányzati adatok és a becslések szerint 75 ezren halnak meg a lezárási intézkedések következtében.
A magánházakban a szívbetegségek miatt bekövetkezett halálesetek március-július között 35 százalékkal nőttek, ami az elmúlt hat évben átlagosan 2279-rel több halálesetet eredményezett.

Hirdetés

Ugyanakkor a kórházakban a szív- és agyvérzéses halálesetek körülbelül 1400-ra csökkentek ugyanebben az időszakban, ami arra utal, hogy néhányan, akik otthon maradtak, akkor is meghaltak volna, ha kórházba kerültek volna.
A kutatók kiszámították, hogy összesen 2085 túlhalálozás volt Angliában és Walesben, ami összefüggésbe hozható a szívinfarktusban és agyvérzésben szenvedőkkel, akik nem voltak hajlandók vagy nem tudtak orvosi kezelést igénybe venni.
Ez azt jelenti, hogy március 2. és június 30. között minden nap 17 ember feleslegesen halt meg szívrohamban.
Az eredmények alátámasztják azokat a kormányzati adatokat, amelyek kiemelik az Egyesült Királyság koronavírus-ellenes politikájának katasztrofális mellékhatásait.
A kormány sürgősségi tudományos tanácsadó csoportjának (SAGE) nemrégiben közzétett jelentése szerint az elkövetkező öt évben csaknem 75 000 ember halhat meg a Covid miatti lezárások következtében.
Ebből az előrejelzett halálozásból több mint 30.000 a gazdasági recesszióval összefüggő fel nem fedezett rákos megbetegedések, törölt műtétek és egészségügyi problémák következménye lesz. Várhatóan 26 000 ember hal meg, ha az emberek továbbra is kerülik a kritikus orvosi ellátás igénybevételét.
Úgy tűnik, hogy a komor jóslatok már lejátszódnak.
Az Országos Statisztikai Hivatal (ONS) által közzétett adatok szerint szeptember elején egy hét alatt 830 túlhalálozás történt otthon, összehasonlítva a halálozások ötéves átlagával. Az Egyesült Királyságban 5556 túlhalálozást regisztráltak otthon az elmúlt nyolc hétben, de ugyanebben az időszakban csak 1117 halálesetet tulajdonítottak a Covid-19-nek – írta a Telegraph.

Hirdetés

A British Medical Journal májusban közzétett tanulmánya szerint az Angliában és Walesben tapasztalt túlzott halálozásoknak csak egyharmada köthető a koronavírushoz.
A világjárvány kezdete óta az Egyesült Királyságban 423 000 koronavírus-esetet regisztráltak, ami 41 936 halálesetet eredményezett. Az országban nemrégiben megnőtt az új fertőzések száma, de a napi halálozás viszonylag stabil maradt. (Ford: SBG Buddha – VilagHelyzete)


Hirdetés

Hozzászólások: