Sokkoló baleset az M7-esen: Motoros vesztette életét egy sátorponyva miatt

Hirdetés

Fotó: Facebook/DELTA HÍREK

A motorosok közössége mély gyászban van: D. Ágoston, a 46 éves budapesti férfi életét vesztette az M7-es autópályán, egy Polgárdi közelében történt szörnyű balesetben. Egy vélhetően a nem megfelelően rögzített sátorponyva akadt motorjába, ami végzetes következménnyel járt, az irányíthatatlanná vált jármű szalagkorlátnak csapódott. A szemtanúk szerint a motorhoz rögzített sátrat a motor kereke betekerte, ami azonnal leblokkolt, így a motor irányíthatatlanná vált.

Hirdetés

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben egy motoros vesztette életét, ami valószínűleg a nem megfelelő rakományrögzítés következtében következett be. A motoron utazott a férfi felesége is, akit életveszélyes állapotban kórházba szállítottak mentőhelikopterrel.

A Delta Hírek Facebook-csoportban is közzétettek információkat a tragédiáról. Az elérhető adatok szerint a sátorponyva a motor kereke közé szorult, melynek következtében a motor azonnal leblokkolt, és irányíthatatlanná vált. A baleset következtében a férfi olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Hirdetés

Egy szemtanú a Bors újságnak nyilatkozva így emlékezett vissza a borzalmas eseményekre: „Túlzás nélkül állíthatom, hogy horror volt. A férfi már nem élt, az sajnos látszott, de a nő is olyan borzalmas állapotban hevert, hogy biztosak voltunk benne, hogy már ő is halott. Sosem felejtem el a látványt.”

Az áldozat ismerősei elmondásai szerint D. Ágoston körültekintő és megbízható motoros volt. Sajnálatosan, a feleségével való közös túra során következett be ez a tragikus baleset. „Tudott motorozni és felelősségteljes volt, biztosak vagyunk benne, hogy nem ment gyorsan, nem kockáztatta volna az életüket. Teljesen hihetetlen ez az egész baleset, hogy egy ilyen véletlen okozza egy csodálatos ember halálát!” – nyilatkozták az ismerősök.


Hirdetés

Hozzászólások: