Sírva köszönte meg a segítséget: kétmilliót gyűjtöttek annak a miskolci családnak, amelyben apa és fia is rákkal küzd – videó

Hirdetés

Apa és fia is rákkal küzd egy miskolci családban. A család három részre szakadt, az édesapát egy budapesti kórházban ápolják, az anya a beteg kisfia mellett van, a két kisebb gyerek pedig a mezőcsáti nagymamánál. A szomorú helyzet miatt jelenleg egyik felnőtt sem tud dolgozni, viszont 300 nagylelkű ember kétmillió forintot gyűjtött a családnak.

Év elején derült ki a tízéves Tomiról, hogy rákos. Ekkor egy videóban köszönte meg barátainak az ajándékokat, és ígérte: gyorsan meggyógyul. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az édesapa korábbi rákos megbetegedése is kiújult.

A tragikus sorsú családot egy miskolci alapítvány vette a szárnyai alá, akik az RTL Híradón keresztül kérték az emberek segítségét. Most, egy hónap elteltével közölték a csatornával: kétmillió forint gyűlt össze a családnak, amit ételre és rezsiköltségre fordítanak, mivel a kialakult helyzetben senki nem tud dolgozni. Volt, aki pár ezret küldött, míg más százezerrel segítette a családot.

Hirdetés

Forrás: minden-egyben.com


Hirdetés

Hozzászólások: