Síró kutyamama nem tudta abbahagyni a kiskutyája ölelését, miután azt hitte, hogy örökre elvesztette őt

Hirdetés

Fotó: Youtube

Amikor a mentők hívást kaptak egy szemétszedőtől, aki egy segítségre szoruló kiskutyát talált, azonnal abbahagyták, amit csináltak, és útnak indultak.

A kiskutya, akit egy elhagyatott gyárban találtak, szuper barátságos volt, és tökéletes egészségnek örvendett. A megmentők befogadták az otthonukba, és ellátták mindennel, amire szüksége volt.

Hirdetés

Egy héttel később azonban a mentők kaptak egy hívást ugyanattól a férfitól, aki közölte, hogy talált egy másik kutyát pontosan ugyanott.

A megmentők ismét lementek a gyárba a kiskutyával, remélve, hogy a kölyök segítségével elnyerik a másik kutya bizalmát, de hamarosan kiderült, hogy ez a két kutya már korábban is ismerte egymást.

Sikerült megtalálniuk a másik kölyköt, amint megérkeztek a helyszínre. Amikor találkoztak, a kiskutya azonnal odament a másik kutyához, és beszélgetni kezdett vele, mire a kiskutya hirtelen ugrálni és ölelgetni kezdte.

A másik, sokkal idősebb kutya viszonozta az öleléseket, és elvitte a kis kölyökkutyát a menhelyére. Teljesen egyértelmű volt, hogy nem csak barátok, és a mentők megértették, hogy ez a kiskutya anyukája!

A kutyamama annyira boldog volt, hogy újra együtt lehetett a kicsinyével, hogy egyszerűen nem tudta abbahagyni az ölelések és puszik elárasztását.

Hirdetés

A mentők, tudván, hogy nem tudják őket újra elválasztani egymástól, a mama kutyát is befogadták. Mivel a sok kint tartózkodás miatt piszkos volt, egy kellemes, meleg fürdőt adtak neki, mielőtt elvitték volna az állatorvoshoz egy alapos vizsgálatra.

Az állatorvosok megállapították, hogy enyhe láza van, éhes és kimerült volt, mert olyan sokáig élt az utcán. Felírtak neki néhány gyógyszert, és már mehetett is az új otthonába.

Mindössze három napba telt, mire kezdett felépülni, és elkezdett szaladgálni a ház körül, megállás nélkül szórakozva. Imádott játszani a kisbabájával, és amikor elfáradt, odabújt mellé egy gyors szunyókálásra.

Megmentőik le sem tudták törölni a mosolyt az arcukról, amikor látták, milyen boldog ez a kis család. Vettek nekik minden ruhát és játékot is, amire a kis szívük csak vágyott.

Tizenhárom nappal a megmentése után a mama kutya teljesen felépült, és látva anyját egészségesen és boldogan, a kiskutya nem győzött köszönetet mondani a hoomanoknak mindazért, amit értük tettek.

Hirdetés

Mivel a kiskutya még növésben van, a gazdik gondoskodnak arról, hogy a legjobb, tápláló táplálékot, valamint tiszta helyet kapjon, hogy rövid időn belül nagy és erős legyen.
Most már ez a kis család végre megnyugodhat és élvezheti az életet.

Többé nem kell aggódniuk, hogy menedéket vagy ételmaradékot találjanak a túléléshez, hiszen mindenről gondoskodnak számukra, hála a hihetetlen megmentőknek, akik teljesen megváltoztatták az életüket.


Via


Hirdetés

Hozzászólások: