Senki sem sejtette, hogy mi történik a négyéves gyermekkel otthon. De egy nap elmondta az óvónőjének.

Hirdetés

Nancy Bleuer olyan nő, aki megtalálta a hivatását. Az 54 éves óvónő mindent megtesz az “ő” gyermekeiért, és örömmel végzi munkáját Iowában (USA). Nagyon érzékeny, és azonnal tudja, ha valami baj van a gondozásában lévő gyermekekkel. Egy napon nagy változást észlelt a négyéves Camdennél.

Az általában nagyon élénk fiú teljesen más volt.

Hirdetés

Nem volt boldog játék közben, és nagyon depressziósnak tűnt. Tehát félre hívta, és megkérdezte, mi a baj. Amit mondott neki, a szíve összetört.

Camden apja, Darreld súlyos betegségben szenvedett. A veséi csak 20% -os kapacitással működtek, és rendszeresen dialízisre volt szüksége. Ahogy az állapota rosszabbodott, Camden egyre jobban félt. Attól félt, hogy elveszíti az apját. Mindezt elmagyarázta Nancy-nek könnyekkel a szemében.

Ekkor az óvónő úgy döntött, hogy segít a családnak, és feliratkozott szervdonornak. Szinte el sem tudta hinni, amikor néhány nappal később a csörgött a telefon – alkalmas donornak! Röviddel ezután Nancy felhívta Camden családját. Hitetlenkedve hallgatta Darreld, ahogy a fia óvónője felajánlotta neki a veséjét. Darreld teljesen elérzékenyült Nancy nagylelkű ajánlatától: “Nagyon csodálatos: rengeteg ember vár vesére, vagy más szervre. Azt kívánom, hogy több ilyen ember legyen mint ő. Egy második esélyt ad nekem az életre.”

Hirdetés

Végül Darreld elfogadta Nancy felajánlását, és hamarosan a nagylelkű asszony felkészült a műtétre. A műtét előtt Camden családja virágokkal lepte meg Nancy-t az óvodában.

Camden büszke az óvónőjére, és most mindenki reméli, hogy a műtét simán megy. Az egész család hálája Nancy felé valóban nem kétséges.

Nancy valóban egy csodálatos ember. Reméljük, hogy nagylelkűsége megkapja a megérdemelt elismerést!

Forrás: www.buzzblog.eu


Hirdetés

Hozzászólások: