Saját édesanyja húzta ki a tóból Kristóf holttestét

Hirdetés

Szombat este sörökkel megpakolva indult törzshelyére Petics Kristóf. Az újfehértói vízpartról aztán nem tért haza, ezért édesanyja indult keresésére. A Ripost drámai részleteket tudott meg a fiatal tehetség tragédiájáról.

Ahogy a Bors elsők között megírta, tragikus hirtelenséggel elhunyt Petics Kristóf, az X-Faktorban 2016-ban feltűnt, majd onnan botrányos körülmények között távozott fiatal énekes. Információink szerint az énekest vízbe fúlva találták meg annál a tónál.

Hirdetés

Petics Kristófot az RTL Klub tehetségkutatójából anno verekedés miatt zárták ki és az énekest később MC Hawer karolta fel, ám idővel vele is összekülönbözött, mivel Hawer a fiatal fiú bipoláris zavarát nehezen tudta kezelni.

Vasárnap délutánra furcsa dolog tűnt fel az énekes Facebook-oldalán: többen is úgy búcsúzkodtak tőle, mintha elhunyt volna. Később kiderült, Petics Kristóf valóban távozott. A fiatal énekes egy közeli barátja a Ripostnak tett drámai vallomást.

– Sajnos, a hír igaz. Kristóf belefulladt a kisrétköri tóba. El sem tudom képzelni, mi történhetett. Pénteken még találkoztam vele, akkor is oda tartott, hiszen az volt az ő törzshelye. Sörökkel a kezében, vidáman ment a tóhoz, másnap pedig utoljára ment ki a partra – mesélte a lapnak Kristóf közeli ismerőse, aki neve elhallgatását kérte.

– Az első hírek arról szóltak, hogy Kristófot megverték és bedobták a tóba, de ezt nem hiszem. Furcsa srác volt, de nem voltak ellenségei, ráadásul itt mindenki jól ismerte őt. Nekem az jutott eszembe, hogy talán valamilyen szer hatása alatt lehetett és bódultan eshetett a vízbe. Bár az sem kizárt, hogy bekattant és öngyilkos lett, hiszen nem titok, hogy voltak pszichés problémái is. Furcsa ez az egész, mivel a tó talán hetven centi mély – részletezte a barát, aki el sem tudja képzelni, mit érezhet most a tehetséges fiú édesanyja.

– Szegény anyukája teljesen összetört. Nem elég, hogy elvesztette a fiát, de ő maga talált rá a vízben lebegő testére és ő húzta a partra. Azért indult a keresésére, mert szokatlan volt számára, hogy vasárnap reggel nem ért haza. Tudta, merre kell keresnie.

Hirdetés

A Ripost megkeresésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság elmondta: közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a tragédia körülményeit.

– Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Az elsődleges adatok szerint idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az üggyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást egyelőre nem adhatunk – írta a kapitányság sajtóosztálya.


Hirdetés

Hozzászólások: