Rúzsa Magdi könnyfakasztó vallomásban adta a világ tudtára mi történt vele

Hirdetés

Rúzsa Magdolna 13 éve zárta magát az ország szívébe, amikor mindenki megismerte kivételes tehetségét. Lelkes rajongótábora azóta sem csökkent.

Most egy szívhezszóló üzenetben emlékezett vissza az elmúlt évekre, és köszönte meg mindenkinek az eddigi támogatást. Reméljük csodálatos új lehetőségek várnak rá. Ezt írta a közösségi oldalán:

“Tizenhárom évvel ezelőtt, ezen a napon megnyílt előttem egy új világ. Esélyt kaptam egy szebb és jobb életre. Bár tele volt az út nehézségekkel és megpróbáltatásokkal is, de szebb volt, mint reméltem. Rengeteg vágyam teljesült. Annyi mindent megvalósíthattam amiről álmodtam Istennek hála! Tanultam, adtam és kaptam, és ami a legfontosabb megtaláltam magamat, az utamat, a közönségemet és a hangomat. Emlékszem mi motoszkált a fejemben tizenhárom éve. Tele voltam reménnyel és nem féltem semmitől. Azon a napon szerencsét hoztak nekem a csillagok. Ma valahogy pont ezzekkel az érzésekkel és vágyakkal állok a nap alatt.

Hirdetés

Úgy érzem ma is megnyílt egy kapu. Adja az Isten, hogy most is jót hozzon az élet. Kíváncsian várom és tárt karokkal fogadom. Ha kérhetek, ma is azt kérem, hogy mindig legyen közönségem, és mindig legyen dal, amit odaadhatok, hogy tudjak szeretni és szeretve legyek, és hogy legyenek körülöttem angyalok az úton.

Köszönöm, hogy még mindig velem vagytok.

Magdi”

Rúzsa Magdi megnyeri a 3. Megasztárt:


Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: