Rummi, a láncon tartott kutya szívszorító megmentése

Hirdetés

Fotó: Youtube

Rummi, egy bájos kutya életét éveken át láncon tartva egy sáros fészerben kellett leélnie. A rossz körülmények között, mocsokban és ehetetlen étellel körülvéve élt, és a rövid lánc, amellyel megkötötték, nem engedte szabadon mozogni. A kutya nem rendelkezett semmilyen menedékkel, így minden időjárási viszontagságnak ki volt téve.

Hirdetés

Rummi számtalanszor próbált megszökni ebből a börtönből, de sikertelenül. Minden megváltozott azon a napon, amikor egy kedves nő látogatott meg és kezével megsimogatta. Rummi ekkor felállt hátsó lábaira, átölelte a nőt, és nem engedte el.

A nő, meghatódva Rummi cselekedetén, azonnal magához vette a kutyát és elvitte egy menhelyre, ahol gondoskodtak róla. Rummi megérkezése a menhelyre egy új élet kezdetét jelentette számára. Elkezdte csóválni a farkát, szaladgált, és nem tudta visszafogni az izgalmát a boldogságtól.

Hirdetés

A szabadban Rummi végre úgy szaladgálhatott, ahogyan csak akart, és napjait játékkal és szórakozással töltötte. Nagy szerencséjére hamarosan szerető örökbefogadóra is talált, így már soha többé nem kellett félnie, hogy nincs tető a feje felett vagy étel a tányérján. Rummi élete teljesen megváltozott, és végre megkapta azt a szeretetteli, gondoskodó környezetet, amit mindig is megérdemelt. Az új otthonában boldogan él, napjai tele vannak vidám játszadozással, finom ételekkel, és odaadó gazdáival, akik mindennap emlékeztetik arra, milyen szeretnivaló kislány is ő valójában.


Hirdetés

Hozzászólások: