Rolika szívszorító üzenete a játékautójáról: „El akarom árverezni, hogy Zente meggyógyuljon”

Hirdetés

A kilencéves kisfiú nagyon szeretne segíteni, ezért licitre bocsátotta elektromos kis Audiját, amit egykor ő is egy felajánlás révén kapott. Szerinte jobb adni, mint kapni.
Zente , aki egy ritka genetikai betegséggel, gerincvelő-izomsorvadással született. Azóta példátlan összefogás indult a 1,5 éves kisfiú meggyógyításáért. Civilek és hírességek is egy emberként fogtak össze azért, hogy összegyűljön az a 700 millió forint, ami a gyógyszerhez szükséges.
A legmeghatóbb felajánlást azonban mégis egy Erdélyi Rolika nevű kilencéves kisfiú tette. Rolika közösségi oldalán, egy posztban indított licitet elektromos kis Audijára, amit korábban ő maga is egy felajánlás révén kapott. Rolika ugyanis egy agyi hálós cisztával élő kisfiú. Fiatal kora ellenére túl van két koponyafeltáráson, két sérvműtéten, shunt beültetésen.

2013 novemberében derült ki, hogy myelodysplasia szindrómája van, 2014 márciusában idegen donoros csontvelő transzplantáción, 2015 júniusában pedig sikeres lábműtéten esett át.

Hirdetés

“Én is legyőztem pár halálos betegséget, és az emberek jóságának köszönhetően állok most a lábamon. Hiszek az emberi jóság erejében” – áll a bejegyzésében, ami alatt kommentek tízezrei gyűlnek tegnap óta. A licit 50 ezer forintról indult, és szeptember 29-ig tart.

Az RTL Klub Fókuszának Rolika édesanyja elmondta, hogy ők is szeretnék segíteni Zente gyógyulását, és hogy tökéletesen együtt tud érezni a kisfiú szüleivel. Mivel Roli kinőtte már a játékautót, pont itt az ideje, hogy így teljesítse be a sorsát, egy jó cél érdekében.

“Sokkal jobb adni, mint kapni” – tette hozzá még Rolika feltartott hüvelykujjal.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu


Hirdetés

Hozzászólások: