Rendőrök vittek tüzelni való fát az idős néninek Veszprémben, a néni és a bácsi már szinte megvoltak fagyva.Küldjünk sok szívecskét a jószívű rendőröknek <3

Hirdetés

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőre tegnap délután a városban figyelmes lett egy, az út szélén kerékpárjára támaszkodva lassan gyalogló idős férfira. Mivel tartani lehetett attól, hogy az arra közlekedő járművek elüthetik, ezért a rendőr megállt mellette. A férfi elmondta, hogy nem érzi rosszul magát, csak hazafelé tart és nagyon fázik.

Időközben a szolgálatirányító parancsnok is a helyszínre érkezett, és rendőrautóval az idős férfit kerékpárjával együtt otthonába szállította.

Hirdetés

A férfi lakhelyén a rendőrök azt tapasztalták, hogy feleségével együtt egy fűtetlen lakásban élnek. A rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja ennek hallatán a saját – a már korábban felhasogatott – tűzifájából több napra elegendő mennyiséget osztott meg a rászorulókkal.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy amennyiben lakókörnyezetükben valaki segítségre szorul – különös tekintettel a hideg időjárás miatt -, jelezzék az illetékes hatóság felé! Amennyiben rendőri segítségre van szükség, hívják a 112-es központi segélyhívó számot! Az odafigyelés életet menthet! – írta a police.hu


Hirdetés

Hozzászólások: