Rendkívüli! Hadiállapotot rendeltek el Izraelben

Hirdetés

Fotó: Ashraf Amra / Reuters

Háború tört ki Izraelben, miután palesztin iszlamista fegyveresek átlépték a zsidó állam határait. Több települést ellenőrzésük alá vontak és sok embert, civileket és katonákat egyaránt, túszul ejtettek.

Hirdetés

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hadikészültséget hirdetett: elrendelte a tartalékos katonák mobilizálását és a hadsereg mozgósítását. Az összecsapásokat egy átfogó rakétatámadás előzte meg: több száz rakéta csapódott be Izrael területén, legkevesebb 100-an meghaltak és több mint 900-an megsérültek.

A válaszcsapásokban – palesztin jelentések szerint – mintegy 200-an haltak meg és több mint ezerötszázan megsérültek.- írja az M1 Híradó

Hirdetés

Súlyos rakétatámadás érte hajnalban Tel-Avivot, a Hamász terrorszervezet folytatja szombaton megkezdett támadásait a Gázai övezetből.
Háború tört ki Izraelben, miután palesztin iszlamista fegyveresek szombaton átlépték a zsidó állam határait.

Hirdetés

Több települést ellenőrzésük alá vontak és sok embert, civileket és katonákat, túszul ejtettek. Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hadikészültséget hirdetett: elrendelte a tartalékos katonák mobilizálását és a hadsereg mozgósítását. Izrael területén több száz rakéta csapódott be , legkevesebb 300-an meghaltak és több ezren megsérültek. Az izraeli válaszcsapásokban mintegy 230-an haltak meg és több mint ezerhétszázan megsérültek.

Hirdetés

Hajnalban Izrael arra szólította fel a gázai övezetben élőket, hogy azonnal hagyják el a térséget vagy húzódjanak óvóhelyekre mert átfogó támadást indítanak a Hamasz állásai ellen.- írja az M1 Híradó

Hirdetés

Hozzászólások: