Rémült kiskutya nem tudta abbahagyni a sírást, amíg ez meg nem történt

Hirdetés

Fotó: Paw Squadron / Youtube

Egy kis kölyökkutya, aki kegyetlenül hátrahagyva egy faluban érzi magát elhagyatottnak, most megérdemli, hogy szeretettel legyen körülvéve. Elválasztották anyukájától és egyedül hagyva, a kis kutya értetlenül bolyong a faluban, próbálva élelmet találni magának. Rémülten és zavartan, hiányérzete hangos sírásban tört ki, remélve, hogy édesanyja meghallja a hívását és visszatér érte.

Hirdetés

Amikor a helyi állatmentő csapat hírt kapott az elhagyott kölyökről, azonnal a helyszínre siettek. A faluba érve a kölyök sírását hallva megtalálták a bokrok közt elrejtőző kiskutyát, aki összegömbölyödve és könnyes szemekkel rejtőzött a sarokban, rettegve a magánytól és a hidegtől.

Fotó: Paw Squadron / Youtube

Az állatmentők lassan és óvatosan közeledtek a kölyökhöz, szelíd hangon szólítva őt, ami megnyugtatta a kis állatot. A kutyus lassan, de bizalommal előbújt rejtekhelyéről, felismerve az ember segítő szándékát.

Hirdetés

Miután etetés és egy gyors orvosi vizsgálat után megállapították, hogy a kölyök egészséges, az állatmentők úgy döntöttek, hogy kikapcsolódásként elviszik egy kutyaparkba, ahol egy másik mentett kutyussal együtt játszhattak és felfedezhették az új környezetet. A parkban a kölykök boldogan csóválták a farkukat, és úgy tűnt, mintha mindent elfelejtettek volna múltjukból.

A nap végére a kölyök és új barátja visszatértek az állatmentőkhöz, akik remélték, hogy hamarosan mindkét kiskutya örök otthonra lel. Az imádnivaló kis kutyus szívét megtöltötte a remény, hogy hamarosan ölelheti új családját, és átadhatja nekik szeretetét.

Forrás: 365animali.com


Hirdetés

Hozzászólások: