Rékasi Károly ismét balesetet szenvedett, egy busszal ütközött

Hirdetés

A Ripost úgy tudja: a színész ismét vétlen volt, szabályosan haladt a saját sávjában, amikor váratlanul kivágott elé egy busz. Rékasinak esélye sem volt elkerülni az ütközést.-címlapfotó :illusztráció

„Négy óra körül lehetett, amikor épp a Soroksári úton volt dolgom. Bár hideg volt, úgy döntöttem sétálok. Zenét hallgattam és el voltam mélyedve a gondolataimban, amikor megláttam, hogy a 23-as busz kivágódik egy autó elé. Ahogy láttam, a sofőr mindent megtett, hogy elkerülje az ütközést, de esélye sem volt” – kezdte lapunknak egy járókelő, aki meglátta, hogy az autó volánjánál Rékasi Károly ül, írja a Ripost

„Megijedtem, amikor először megláttam a művész urat, hiszen, emlékszem, hogy korábban már volt egy súlyos balesete. Reméltem, most nem esett baja” – tette hozzá olvasónk.

A megkereste a BKV Zrt. is, hogy megtudjunk néhány részletet a baleset részleteivel a baleset körülményeivel kapcsolatban. A következő tájékoztatást kaptuk:

„Január 14-én 16 óra körül a Soroksári úton egy 23-as autóbusz és egy személygépkocsi ütközött. Az anyagi káros baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.”

Hirdetés

A soroksári úton történt a baleset, a 23-as busz kaszálta el a színész autóját

A rendőrség lapunknak elárulta, vizsgálják a baleset körülményeit:

„A balesetben senki nem sérült meg, a baleset helyszínén forgalomkorlátozásra nem volt szükség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban szabálysértési eljárást indított, a felelősség tisztázása az eljárás feladata.” – állt a BRFK közleményében.

Bár szerencsére személyi sérülés nem történt, Rékasiban vélhetően megelevenedtek a 2013 nyarán történt súlyos motorbaleset képei. Akkor a XXII. kerületben hajtott motorjával, amikor egy szabálytalanul balra kanyarodó autóval ütközött. Métereket repült, komoly gerinc-, illetve koponyasérüléseket szenvedett. Azonnal a Honvéd kórházba szállították Felépülése több mint egy évet vett igénybe, az egyik lába a baleset miatt pedig rövidebb lett.

2018 szeptemberébe kísértette először a múlt a színészt. Akkor is ő volt a vétlen, a belvárosban autózott, amikor balra nézett, és rémülten látta, hogy épp felé tart egy másik kocsi. Megpróbálta elkerülni az ütközést, ami nem sikerült, de nagy baj szerencsére nem történt. Másfél év sem telt el és Rékasi ismét balesetezett. Ismét ártatlanul. Bár ez persze a véletlen műve is lehet, furcsa, hogy az élet újra és újra ilyen helyzetek elé állítja, mintha az égiek figyelmeztetni akarnák arra, hogy tegye le a kocsit.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés

Hozzászólások: