Rejtélyes betegség, tartozás, lelki összeomlás? Gombos Edina kimondta, miért költözött Amerikába valójában

Hirdetés

“Aki azt gondolja, hogy ez könnyű volt, az nagyon téved”

Gombos Edina 5 éve fogta magát, összepakolt, és meg sem állt Floridáig, ahol azóta is él. Hogy mi állt a radikális lépés mögött, arról sokáig csak találgatások folytak. Felmerült a betegség, tartozás, de még férje vízumproblémája is, de egyik sem volt igaz. Valójában Edina magát az életet kereste, és úgy érezte, ehhez el kell mozduljon.

Az akkor 38 éves anyuka úgy érezte, hogy jó élete volt és van, mindent megkapott, ami a boldogsághoz kell, de lelki válságba került attól a kérdéstől, hogy valóban ennyi lenne-e az élet, vagy még ki lehet-e hozni belőle valami többet?

Hirdetés

“Negyvenéves koromban volt bennem egy erős krízis, amikor nagyon kellett engem segítenie a férjemnek. Azon agyaltam hónapokig, hogy akkor ez ennyi volt? Vízválasztó egy nő életében a negyvenes. Azon gondolkoztam, hogy rövid az élet, tényleg csak ez az a tartalom, amit eddig beleszorítottunk, és azt folytatjuk?A gyerekeknek is mindent meg tudtunk adni, ami egy jó gyerekkorhoz kell, utazgattunk is, tehát mindenünk megvolt, ami egy jó élethez kell. De jött az az érzés, hogy ez így langyos víz. Akartunk valami pluszt” – magyarázta Edina a Borsnak.

Tehát maga a negyvenes vízválasztó volt az, ami kihozta belőle a vágyakozást, hogy egy kicsit felkavarja az életét.

“A motiváció tehát az én krízisem volt. huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem. Azt éreztem, hogy nem tudok már hova fejlődni, amit akartam, azt elértem, és most kell kiszállnom, amikor a csúcson vagyok, amikor jók a dolgok és nem akkor, amikor ellenkező az irány és lefelé megy. Egyszer jött egy pillanat, amikor azt mondtuk: csomagoljunk, adjuk el a házat. Aki azt gondolja, hogy ez könnyű volt, az nagyon téved” – vallotta be Edina.

Hirdetés

Hozzászólások: