RÁK? OSZD MEG AZ ÍRÁST, HADD JUSSON EL AHHOZ, AKINEK OLVASNIA KELL…

Hirdetés

Mit tudunk a rákos sejtekről?
1. Nőnek.
2. Halhatatlanok.
3. Mozognak vagyis áttéteket képeznek.
4. Szándékosan kevésbé hatékony módszert használnak az energia kinyerésére.

Hogy érted azt, hogy szándékosan kevésbé hatékony módszert választanak? És ha nőni akarnak, miért akarnának kevésbé hatékony módszert választani? Nem arról volt szó, hogy a rákos sejtek amolyan szuper-sejtek, legyőzhetetlenek, az evolúció csúcsát jelentik?

Nem.

A rákos sejtek egy rendkívül primitív energiatermelési folyamatra váltanak, amely neve a fermentáció, amelyhez nem kell oxigén – még akkor sem, ha van!

Primitív és nem hatékony, mert 1 glükóz molekulából így 2ATP-t képesek kifacsarni. Ugyanez a folyamat oxigén jelenlétében és használva a mitokndriumokat 36ATP-t jelentene, vagyis 18x kevésbé hatékony energiatermelési folyamatot választanak. Vagyis idióták.

Hirdetés

Mi ennek az előnye a rák kezelése okán? Nos, az, hogy 18x több cukorra van szüksége a nyomorultnak – és áttét esetén glutaminra – ha ezt a két tényezőt limitáljuk, a rákos sejt energia nélkül marad. Ha pedig nincs energiája, hogyan osztódik, nő, mozog? Nehezen, és itt lehet szétbombázni a nyomorultat a hagyományos kezelési megoldásokkal, az új kutatások fényében kimondhatom, sokkal alacsonyabb dózissal.

– De biztos vagyok benne, hogy minden oknkológus elmagyarázza ezt a betegeinek, és nem ad sütit az onkológiai kezelés végén a páciensnek azzal, hogy megérdemli,mert kibírta ezt is.
– És gondolom azt is hallotta a páciens, hogy érdemes böjtölni a kezelés előtt, mert így hatékonyabb a kezelés.
– Esetleg szó esett arról, hogy napszaktól függően máshogy reagálnak a rákos sejtek a kemo és radiológiai kezelésekre.
– Vagy azt, hogy ha antibiotikumos kezelést kapott a páciens közel az onkológia kezeléshez, úgy nem hatékony a kezelés.
– Esetleg beszélt a pácinsnek légzésről, alvásról, fénykörnyeztről, mert a rossz alvás akár 70 százalékkal csökkenti az immunrendszer hatásfokát.
– Megkérdezte, hogy horkol-e, mert a horkolók nem érik el az N3-REM fázist, így az immunrendszer szinte lekapcsol.

Nem? Kár.

Forrás: Facebook

Hirdetés

Hozzászólások: