Ragasztószalaggal kötözik kislánya lábához a cipőt a bölcsődében – a dühös anya a Facebookon reagál

Hirdetés

Te hogy reagálnál, ha valaki a bölcsődében a gyereked egy szoros ragtapasszal a gyerek lábához ragasztaná a cipőjét úgy, hogy a gyereked lába később tele van kék foltokkal?

Pontosan ezt történt egy édesanyával, amikor a 17 éves kislányáért ment a bölcsődébe az USA-ban lévő Észak-Karolina államban.

Jessa ezt mesélte az esetről: “Az egyik dadus egyértelműen mérges volt, mert kislányom tudta, hogyan vegye le a cipőjét.” írta a Mirror .

Hirdetés

“Nemcsak a cipő volt odaragasztva a lábához, az egész bokája tele volt ragasztószalaggal és a 17 éves gyermekem semmit sem tudott mondani” tette hozzá az édesanya. “Olyan sokáig és olyan szorosan volt rajta a ragasztószalag, hogy a bokája feldagadt és kék foltok lettek rajta.”

Egy másik édesanya is megerősítette, nem ez volt az első eset, hogy a Pleasant Hill bölcsődében ilyet tettek.

Az eset után két dolgozót is elbocsájtottak és az igazgató elnézést kért a szülőktől.

Jessica ezt írta a Facebook -on: “Ezt azért írom, hogy másoknak is felhívjam erre a figyelmét. Ezt nem szabad tűrnünk.

Kislányomat másnap is bevittem a bölcsődébe és a hét többi napján is bevittem őt. Semmi más probléma nem merült fel, és pontosan tudom, hogy ez az eset még egyszer nem fordul elő, mert mindenkinek felhívtuk rá a figyelmét.”

Hirdetés

A bölcsőde igazgatója azt mondta, “nagyon zavarónak” tartotta az esetet és ennek megfelelően cselekedett azért, hogy ez még egyszer ne történhessen meg, írta a Kidspot .

Az édesanya rengeteg együttérző üzenetet kapott és biztosra vesszük, hogy ez még egyszer nem fog előfordulni a bölcsődékben.

Kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on, ha Te is úgy gondolod, hogy nem lehet ilyet tenni egy kisgyerekkel a bölcsődében.

Forrás: csodalatos.co


Hirdetés

Hozzászólások: