“Plusz oxigént kapok folyamatosan” – Ezt üzente a kórházból Pikó András, Józsefváros koronavírusos polgármestere

Hirdetés

Pikó András , akinek saját bevallása szerint a „súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott” – eddig otthonában lábadozott, azonban legfrissebb Facebook-bejegyzése szerint mostanra kórházba került.

A Szent Lászlóban kezelik
„Az elmúlt napok kimerítettek, pedig otthon, a szeretteim ápoltak, a legnagyobb gondossággal. Ezt most egy időre felváltja a Szt. László Kórház elhivatott orvosainak és szakdolgozóinak ápolása. Köszönöm nekik, amit értünk tesznek. Rengeteg jó kívánságot, biztatást kaptam az elmúlt napokban. Köszönöm mindenkinek!” – írja legfrissebb posztjában Pikó András.

Hirdetés

A családja is elkapta
A polgármester Facebook oldalán egy bejegyzést tett közzé, arról, hogyan érzi most magát. Pikó a közösségi oldalán írt bejegyzésben arról is beszámolt, hogy a családja, felesége és ikerfiai is megfertőződtek.

Plusz oxigént is kapott
Nála a CT vizsgálat tüdőgyulladást mutatott, emellett arról is beszélt hogy ő maga plusz oxigént is kapott, hogy könnyebben tudjon lélegezni, illetve egy kísérleti gyógyszert és szteroid kezelést. Hozzátette nagyon jó kezekben van, és bízik a mihamarabbi gyógyulásban.

Ezt üzente
“Köszönöm mindenkinek, aki a hogylétem felől érdeklődött az elmúlt napokban. Rengetegen voltak, sokukra nem jutott idő, most így egyben jöjjön a válasz. A feleségem és az ikerfiaim is elkapták a koronavírust, a srácok tünetmentesek, a párom fáradékony, enyhe tünetekkel otthon van.”

Hirdetés

Ilyen állapotban van most
“Én pénteken kerültem a Szent László Kórházba, délután készült tüdő CT, amely covid tüdőgyulladást mutatott ki. Tényleg leírhatatlan, amikor vennéd a levegőt, de nincs elég. Plusz oxigént kapok folyamatosan, valamint egy kísérleti gyógyszert és szteroid kezelést. Az eddigi tünetek többsége elmúlt, csak a köhögés és a nehéz légzés maradt. Nagyon jó kezekben vagyok, reméljük a szervezetem ezzel a sok segítséggel legyőzi a vírust.” – írta közösségi oldalán.

Hirdetés

Hozzászólások: